20-11-2019 (artikel)

Video: Audio Show iEar' 2019 in 90 seconde...

De Audio Show iEar’ is in amper vijf jaar tijd uitgegroeid tot de grootste én de breedste AV-beurs van de hele Benelux. De grote aantallen bezoekers aan het Willem II-stadion in Tilburg, ruimschoots 6.000 volgens de teller van de organisatie, werden afgelopen weekend beloond met allerlei primeurs, indrukwekkende audiodemonstraties, gedreven presentaties door grote namen uit de hifi-wereld. En niet te vergeten: ook heel wat leuke, onderhoudende mini-events die draaiden rond de liefde voor muziek. lees verder »
17-06-2024 (artikel)

Line-up van luistershow ‘Redefining The ...

Onlangs hebben wij geschreven over de non-plus-ultra luistershow met de vloerstaande luidsprekers van Estelon type Extreme MkII die plaats zal vinden bij audiodealer Rhapsody op vrijdag 21 juni en zater... lees verder »
17-06-2024 (artikel)

Modern Classics op zat. 22 juni a.s. bij M...

Zaterdag 22 juni a.s. is er weer een inloopdag op het hoofdkwartier van Music2 audio import. Deze keer met een iets andere insteek en tevens iets wat al lang op het wensenlijstje van Music2 audio impor... lees verder »

14-06-2024 (artikel)

Hans Audio voegt MOON North Collection aan...

Hans Audio in Hoorn is MOON North dealer geworden en doet ook direct mee aan de dealer demo dagen van importeur More Music. lees verder »
14-06-2024 (artikel)

Launch event Leica Cine 1 laserprojector b...

Audiodealer Krijtenberg in Amstelveen zal vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli a.s. een demonstratie verzorgen van de Leica Cine 1 laserprojector. Maar er is nog meer want meubelmaker ICW uit Woerden zal e... lees verder »

Luistershow met eleme...

De in Arnhem gevestigde audiodealer AudioHaven zal op zaterdag 15 juni a.s. een luistershow organiseen waarbij de draaitafelelementen Gusto SE en de SEL Red van Holistic Audio centraal zullen staan. Holistic Audio, opgericht door Kilian Bakker, maakt elementen van een bijzondere klasse en AudioHaven w... lees verder »

Moon Dealer Demo Dage...

Importeur More Music organiseert eind juni en begin juli diverse dealer demodagen in het teken van de North Collection van het merk. Het volledige overzicht van data en locaties in Nederland en België vind je hieronder. lees verder »

Monitor Audio Hyphn v...

Op zaterdag 15 juni a.s. zal de Monitor Audio Hyphn het middelpunt zijn van een luistershow bij audiodealer Hobo hifi in Den Haag. Versterkers en bron zullen afkomstig zijn van het Canadese Moon (Simaudio). Er zullen ook andere modellen van Monitor Audio te horen zijn in de diverse luisterruimtes van ... lees verder »