NIEUWSDaudio

DAE Show-Visit: Daudio op Dutch Audio Event 2022

Het team van Daudio heeft zich de vraag heeft gesteld waarom je een speaker in een kast zet. Een klankkast zorgt immers voor vervorming, vervaging en kastklank. Op zoek naar een open en eerlijke weergave, maakte de fabrikant daarom een ándere speaker: de Daudio M2. Op Dutch Audio Event stond deze volop in de schijnwerpers, en gingen we ook hier nog eens in gesprek.

Daudio M2

De open constructie zorgt ervoor dat de luidspreker de stemmen en instrumenten mooi los en ruimtelijk plaatst. Weg vervorming, weg vervaging, weg kastklank. De M2 meet 100 (h) hoog x 23 (b). Hans van Daudio, trompettist in zijn vrije tijd, blijft verbaasd als hij zijn eigen instrument door zijn eigen M2 hoort: met die zuivere koperklank en zonder die zweem die een kast teweegbrengt. Maar laten we verder geen gras voor de voeten van onze gastheren wegmaaien, want ze gingen er zelf ook weer enthousiast op in, op de ook voor hen inmiddels 11de(!) editie van DAE.

Wil je buiten deze toelichting graag meer lezen over het Daudio M2 muzieksysteem, check dan zeker even onze Daudio Hifind. Je vindt er onder meer de uitgebreide HiVisit van Harro, die bij de heren van Daudio op bezoek ging, maar ook de twee reviews van onze lezers. Zowel Berend als Marc gingen er thuis mee aan de slag, je vindt hun ervaringen ook heel handig via het linkje in hun naam.

Lees ook ons volledige verslag van Dutch Audio Event 2022

MERK

EDITORS' CHOICE