(Gesponsord artikel)NIEUWSSmits Arnhem

Smits Arnhem bestaat 112 jaar: feestweek met aanbiedingen vanaf maandag 27 mei

Redactie HiFi.nl | 30 mei 2024

Smits Arnhem bestaat maar liefst 112 jaar (je leest er hier meer over), en dat moet uiteraard gevierd worden. Op maandag 27 mei is daarom een week vol acties en aanbiedingen van start gegaan.

Jaarlijkse feestweek

"We beseffen ons dat dit een behoorlijke historie is, en dat 112 jaar een flinke mijlpaal is", vertelde Frits van Liempt van Smits Arnhem eerder aan HIFI.NL. "Om die reden hebben we besloten om een jaarlijks terugkerende verjaardagsweek te organiseren. In die week hebben we dan in samenspraak met onze importeurs mooie kortingen op geselecteerde producten van deze merken." Denk hierbij aan merken als AudioQuest, Bowers & Wilkins, Denon, Dual, Focal, Klipsch, LG, Marantz, Monitor Audio, Onkyo, Panasonic, Pioneer en Sony.

27 mei t/m 2 juni 2024

Je leest meer over de actie op smitsarnhem.nl/smits-112-jaar.

Klanten kunnen zelf contact opnemen om te informeren naar een specifiek product waar ze naar op zoek zijn. In het kader van de 112de verjaardag kun je op deze pagina een persoonlijke deal aanvragen. "Op veel producten krijgt u mooie kortingen en waar mogelijk volgen we de prijzen van onze cocurrenten of doen we het zelfs beter!"


EDITORS' CHOICE