NIEUWSiEar Tilburg

Audio Show iEar' 2022 van start: stemmen kan alleen vandaag nog!

Het is zover! Het klokje op onze homepage, dat al twee maandjes braaf aan het aftellen is, staat op nul: de Audio Show iEar' 2022 is begonnen! 

Vandaag en morgen – zaterdag 26 en zondag 27 november – ben je van harte welkom in het Willem II stadion in Tilburg voor twee volle dagen audiopret, van 10.00 tot 18.00 uur. Dus kom vooral langs!

Alle informatie over de show lees je hier.

We openen het live-gedeelte van onze verslaggeving traditioneel met een foto vanáf de trappen bij de entree, maar voor deze editie wilden we graag het team van iEar' zelf even in het zonnetje zetten. Bij dezen! 

En vooruit, ook de vaste 'inkomfoto'.

De redactie van HIFI.NL/.BE heeft inmiddels de persruimte overgenomen, want we zijn met een flink team aanwezig vandaag en morgen. Dat kan ook niet anders, als mediapartners, maar we hebben specifiek voor de zaterdag een extra taak: de jurering van de Audio Show iEar' 2022 HIFI Awards.

Gewapend met een plattegrondje, een clipboard en een lijstje met de verschillende categorieën gaan de collega's vandaag de punten verdelen, want de drie redactionele awards – Best Sound, Best Experience, Best Stand – zullen vanavond bij het iEar' diner al uitgereikt worden. En vind je uiteraard snel ook hier.

En de overige 9(!) product awards? Die mogen jullie verdelen! Dus stem vandaag nog, dan zorgen wij morgen voor een vers nieuwsberichtje met die 9 kersverse winnaars, inclusief de fotomomentjes met de respectievelijke importeurs van de gekozen producten. Uiteraard zijn alle genomineerden ook live aan het werk te horen vandaag en morgen (sterker nog, daar hebben we ze deels op geselecteerd) dus zet je navigatie vooral op 'Koning Willem II Stadion', of pak de trein naar Tilburg Centraal Station, want daar staat de iEar' pendeldienst powered by DS Automobiles aan de noordzijde op je te wachten, duidelijk herkenbaar aan het logo van de show. 

Ons volledige showverslag lees je overigens dinsdag of woensdag, maar we blijven ook live actief!


EDITORS' CHOICE