Livemuziek van John van der Veer bij DALI Benelux

Ook aan livemuziek geen tekort bij de Audio Show iEar'. Zo wordt een deel van de presentaties bij GP Acoustics (KEF en Hegel) verzorgd door Anneke van Giersbergen en oude bekende van HIFI.NL Jan Douwe Kroeske, en mag je in de ruimte van DALI Benelux weer rekenen op het gitaarwerk van John van der Veer.

DALI Benelux heeft onlangs het merk MoFi aan het pakket toegevoegdMoFi staat voor Mobile Fidelity en is een begrip in de wereld van vinyl. Het merk verenigt producers met een lange studio-ervaring die zich inspannen om producties weer te geven zoals ze na de oorspronkelijke mastering klinken.

‘Mastering’ is het laatste stadium van de opname-procedure voordat de productie wordt toevertrouwd aan een medium: vinyl, cd of weergave via één van de streamingdiensten. 

Om dat doel te bereiken houdt MoFi zich zowel bezig met de staat van de productie op het medium, vinyl in dit geval, als met de ‘tools’ waarmee de productie wordt weergegeven: draaitafel, element en accessoires.

MoFi is onlangs een samenwerkingverband aangegaan met gitaarbouwer Fender. Het resultaat is de Fender X MoFi Precision Deck, een exclusieve draaitafel met sunburst finish zoals van Fender’s basgitaar. 

Om dat op een originele manier op te luisteren heeft DALI Benelux een podium ingeruimd voor John van der Veer  net als bij eerdere edities inderdaad. Deze keer is John gewapend met een Sunburst Fender Stratocaster om een keur aan overbekende gitaarriffs te verzorgen waarmee bijna tachtig jaar muziekgeschiedenis is geschreven.

De Sunburst Stratocaster staat daarbij aangesloten op John’s eigen ‘gear’ en wordt doorversterkt via een van de actieve DALI luidsprekermodellen, uiteraard in stereo. Indienen van verzoekjes meer dan welkom. 

Niet vergeten: DALI Benelux ondersteunt Muziekids

"Ziek zijn, dat zal je maar gebeuren. Muziekids geeft een muzikale pleister om de pijn te verzachten, het gemis van thuis even te vergeten en tovert weer een lach op het gezicht van een kind. "Help ons ook mee en maak met jouw donatie kans op een geweldige DALI headphone ter waarde van 299 euro!"

Als je Muziekids direct wil helpen om zieke kinderen muziekbeleving te geven tijdens het verblijf in het ziekenhuis, scan dan onderstaande QR-code en doneer eenvoudig met een Tikkie.

MERK

EDITORS' CHOICE