Launch event Leica Cine 1 laserprojector bij Krijtenberg op 5 en 6 juli a.s.

Audiodealer Krijtenberg in Amstelveen zal vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli a.s. een demonstratie verzorgen van de Leica Cine 1 laserprojector. Maar er is nog meer want meubelmaker ICW uit Woerden zal een op maat gemaakt meubel tonen voor de Cine 1 waarin het projectiescherm elektrisch en automatisch wordt opgeborgen als het niet wordt gebruikt.

Leica Cine 1 bij Krijtenberg

Graag nodigt Krijtenberg belangstellenden op vrijdag 5 of zaterdag 6 juli 2024 uit om onder het genot van een drankje en iets lekkers te genieten van de nieuwste aanwinst, zijnde de Leica Cine 1. Deze (laser)projector is geĆÆntegreerd in een dressoirkast die op maat gemaakt kan worden. Het projectiescherm zakt volledig elektrisch en automatisch in deze kast. De firma ICW uit Woerden is de fabrikant van dit meubel en zal ook aanwezig zijn tijdens de demonstratie.

Deze noviteit biedt de eigenaar een scala aan mogelijkheden om ā€˜TV kijkenā€™ helemaal op te laten gaan in een designinterieur. Krijtenberg zal gedurende deze dagen diverse demonstraties doen en de toepassingen toelichten.

Adres en contactgegevens Krijtenberg

Krijtenberg Sound & Vision
Binderij 2
1185 ZJ Amstelveen
Tel.+31 (0)20 - 441 8785

Website: www.krijtenberg.com


EDITORS' CHOICE