Luxman in de schijnwerpers bij Listening Matters op 7 en 8 juni a.s.

Audiodealer Listening Matters, onlangs verhuisd van Den Haag naar Hilversum, zal op 7 en 8 juni a.s. een exclusief luisterevenement organiseren waarbij bronnen en versterkers van het Japanse Luxman hun muzikale kunsten zullen vertonen. Wie de luistersessie op vrijdag bij wil wonen, moet van tevoren reserveren vanwege het beperkte aantal plaatsen. Zaterdag is de inloop vrij.

De Japanse fabrikant Luxman bestaat bijna honderd jaar en bouwt versterkers en bronnen. Tijdens het evenement op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni a.s. bij Listening Matters, zullen (SA)CD-speler D-10X, netwerkspeler NT-07, voorversterker C-10X en eindversterker M-10X de sterren van de hemel mogen spelen. Bezoekers krijgen de gelegenheid om de producten te beluisteren en de technologische vooruitgangen van dichtbij te ontdekken. Natuurlijk staat het team van Listening Matters klaar om luisteraars te informeren en alle mogelijke vragen te beantwoorden.

Naast de productdemonstraties is er volop gelegenheid om in een ontspannen setting te netwerken met andere audioliefhebbers en natuurlijk te genieten van alle andere HiFi producten in onze winkel. Voor verfrissingen en hapjes wordt gezorgd. “We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen in onze winkel!” aldus de uitnodiging van Listening Matters.

Let op: vrijdag 7 juni vanaf 18:00 uur is een VIP-avond met beperkte plekken, reserveer nu jou plek via contact@listeningmatters.nl of bel Listening Matters op telefoonnummer 035 - 78 55 397! Zaterdag 8 juni is vrije inloop van 10:00 tot 17:00 uur.

Adres en contactgegevens Listening Matters

Listening Matters
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum

Tel. 035 - 78 55 397
E-mail: contact@listeningmatters.nl
Website: https://www.listeningmatters.nl/


EDITORS' CHOICE