Monitor Audio Hyphn vlaggenschip luidspreker voor het voetlicht op zat. 15 juni a.s. bij Hobo hifi in Den Haag

Op zaterdag 15 juni a.s. zal de Monitor Audio Hyphn het middelpunt zijn van een luistershow bij audiodealer Hobo hifi in Den Haag. Versterkers en bron zullen afkomstig zijn van het Canadese Moon (Simaudio). Er zullen ook andere modellen van Monitor Audio te horen zijn in de diverse luisterruimtes van Hobo hifi in Den Haag. 

Luistershow met Monitor Audio Hyphn

Kom op zaterdag 15 juni a.s. naar de vestiging van Hobo hifi in Den Haag en beleef echte high end met toekomstperspectief. Samen met Monitor Audio Nederland en de prachtige Moon North Collection productlijn kunnen bezoekers in de ruime winkel genieten van de hypermoderne, ultra high end luidspreker van het Britse luidsprekermerk, de unieke Monitor Audio Hyphn.

Lees ook onze recensie over de Monitor Audio Hyphn.

In de Haagse vestiging van Hobo hifi staat naast deze unieke set luidsprekers, die aan zullen worden gestuurd door de Moon 791 streaming DAC/voorversterker die een set Moon 761 eindversterkers van verfijnde muzikale signalen mag voorzien. Maar er is meer, want ook de voltallige serie Monitor Audio Platinum 3G luidsprekers staan die dag te spelen in de diverse luisterruimtes van de winkel aan de Loosduinseweg.

Lees ook onze recensie over de Monitor Audio Platinum 100 3G en onze recensie over de Moon 791 en 761.

Monitor Audio Hyphn: vlaggenschip zonder compromissen

De Hyphn is een ongeëvenaarde, definitieve en compromisloze demonstratie van de huidige ontwerp-, engineering- en productiecapaciteiten van de Britse Monitor Audio Group en haar toekomstige ambities. Het is anders dan alles wat Monitor Audio, of wie dan ook, ooit heeft gemaakt: de meest creatieve, ambitieuze, technisch geavanceerde en krachtige luidspreker in de geschiedenis van het bedrijf. Het levert een dramatisch verbeterde luisterervaring, met een visueel opvallende aanwezigheid.

Hyphn is ontstaan uit de samenwerking tussen onze ontwerpers en ingenieurs, die tot doel hadden de beste luidspreker te bouwen die iemand ooit heeft gehoord. Een ambitie die gemakkelijk uit te drukken is, maar een stuk uitdagender om te verwezenlijken. Hyphn is bedoeld als ‘statement luidspreker’, zowel technisch als visueel. Het is ook ontworpen voor ‘echte’ ruimtes, waarbij rekening wordt gehouden met alle inherente beperkingen en compromissen die dit met zich meebrengt.

Adres en contactgegevens Hobo hifi Den Haag

Hobo hifi Den Haag
Loosduinseweg 679/685
2571 AL Den Haag
Tel.: 070 - 364 26 35

Openingstijden:
Zaterdag 15 juni: van 10:00 uur tot 17:00 uur


EDITORS' CHOICE