NIEUWSAudioHaven

Luistershow met elementen van Holistic Audio op zat. 15 juni a.s. bij AudioHaven in Arnhem

De in Arnhem gevestigde audiodealer AudioHaven zal op zaterdag 15 juni a.s. een luistershow organiseen waarbij de draaitafelelementen Gusto SE en de SEL Red van Holistic Audio centraal zullen staan. Holistic Audio, opgericht door Kilian Bakker, maakt elementen van een bijzondere klasse en AudioHaven wil belangstellenden kennis laten maken met deze bijzondere producten. Bij een voorgenomen bezoek graag even van tevoren een mailtje of appje sturen.

Holistic Audio

ā€œWaar menig element ontworpen is om zoveel mogelijk details te laten horen, draaien de elementen van Holistic Audio om beleving: muziek die natuurlijk vloeit, boeit en je achter in je stoel laat zakken met een grote glimlach op je gezicht. WaarnaĀ  je na circa 22 minuten plotseling uit je roes getrokken wordt, omdat de naald het einde van de plaat bereikt heeft,ā€ aldus AudioHaven in zijn uitnodiging.

Dat gevoel is volgens Kilian Bakker, die al ruim dertig jaar met veel passie in verschillende takken van de audiowereld werkzaam is, het doel om naar te streven. En dit is precies wat zijn elementen teweegbrengen.

Tijdens de demo zal uitleg worden gegeven over de ontwerpfilosofie, verschillen tussen de elementen en alles wat daaromheen ter sprake komt.

De toegang is vrij. Wie het leuk vindt om te komen, wordt verzocht om even een mailtje of een appje naar AudioHaven te sturen en een voorkeur op te geven voor een sessie (tijdslot).

Waar? Wanneer? Hoe laat?

De luistershow vindt plaats bij AudioHaven op zaterdag 15 juni 2024 in twee sessies, t.w. van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Tijdens de demodag geldt een demoaanbieding op de HA SC-1 naaldreiniger: van 34 euro voor 24 euro.

Meer weten? Kijk dan op de website van Audiohaven.

Adres en contactgegevens AudioHaven

AudioHaven
Nieuwe Havenweg 14
6827 BA Arnhem

Tel.: 06 - 3826 5849
Website:https://audiohaven.nl/
E-mail: info@audiohaven.nl


EDITORS' CHOICE