NIEUWSHarbeth

DAE Show-Visit: Mafico op Dutch Audio Event 2022

In de gezellige ruimte van importeur Mafico werden we op Dutch Audio Event weer getrakteerd met meerdere sets. Logisch, met zo'n mooi palet aan opties bij deze partij: van Ayon, Bergmann en Bryston tot Harbeth, Lindemann en Vicoustic, en daar dan nog meerdere merken tussenin. Dat vraagt om een DAE Show-Visit.

Voor de actieve sessie bij Mafico wordt gebruik gemaakt van Bryston apparatuur op de schitterende elektrostaten van het Nederlandse Final, die op DAE 2021 al op veel bekijks (beluisters?) mochten rekenen.

Draai je je hoofd een kwartslag naar links, dan zie je een set met een Lindemann MusicBook Combo en Harbeth 30.2 luidsprekers. De legendarische M30 van de Britten is inmiddels geëvolueerd naar 30.1, 30.2, 40th Anniversary en vooralsnog uiteindelijk naar deze M30.2 XD, in de basis is het nog altijd dezelfde luidspreker als vroeger, wel opgebouwd met betere componenten in de filters, betere interne bekabeling en wat verborgen zaken waar Harbeth in stilte aan heeft gewerkt. Een moderne luidspreker waarin behaalde resultaten uit het verleden de basis vormen voor het huidige eindproduct.

In het ruime vertrek van Mafico was tevens voorzien in een heerlijke bank bij deze Lindemann/Harbeth-combi.

Ook met de Lindemann hebben we de nodige ervaring. De combinatie van een beproefd klasse D-versterkerluik met de uitgebreide streamingopties van het merk, plus een prima app, maakt de MusicBook Combo een zeer goede keuze voor liefhebbers van minimalisme en haters van complexiteit. Onze hele review lees je hier

Tot slot: we namen aan het einde van de show twee gigantische dozen met de Harbeth M40.3 XD's mee, die in dit weekend uitgepakt zullen gaan worden voor een uitgebreide review die binnenkort verschijnt...

Lees ook ons hele verslag van Dutch Audio Event 2022

MERK

EDITORS' CHOICE