NIEUWS

Modern Classics op zat. 22 juni a.s. bij Music2 audio import in Hoek van Holland

Zaterdag 22 juni a.s. is er weer  een inloopdag op het hoofdkwartier van Music2 audio import. Deze keer met een iets andere insteek en tevens iets wat al lang op het wensenlijstje van Music2 audio import stond, t.w. een ode aan een aantal iconen uit de gouden audiotijden van de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Denk daarbij aan de producten van JBL, McIntosh en Thorens.

Luistershow Modern Classics bij Music2 audio import

Door gebruikmaking van moderne varianten van een aantal van deze modellen hebben Music2 audio import in samenwerking met de collegabedrijven Fine Sounds (McIntosh) en Penhold (Thorens) een fantastisch  en nostalgisch hifisysteem kunnen samenstellen.

Wat gaat er dan neergezet worden? De set-up zal deze dag bestaan uit de befaamde McIntosh C-22 voorversterker met twee stuks MC 275 eindversterkers, welke in een horizontale bi-amping configuratie hun kunsten zullen vertonen.

Als bron zal deze dag waarschijnlijk één van de meest beroemde draaitafels uit de jaren zeventig en tachtig fungeren, namelijk de moderne versie van de Thorens TD-124, welke is voorzien van de Thorens TP-124 arm en het SPU 124 MC element. Deze zal via een Ypsilon MC 26L step-up worden aangesloten op de MM ingang van de McIntosh voorversterker C-22.

Deze 2e inloopdag van 2024 vindt plaats op zaterdag 22 juni. De dag begint zo rond de klok van 11 uur, waarbij de demo’s de hele dag door tot een uur of vier zullen plaatsvinden. Vanaf 16:00 uur zal de bbq worden opgestart. Deze keer worden het hamburgers en gaat de dag langzaam over van een luistershow in een feestje.

“Met gebruikmaking van een Lumin T-3 streamer zal daarna ook de muziekkeuze overgaan naar een iets ander genre, hier hoeven we waarschijnlijk geen uitleg meer over te geven, we laten de broekspijpen weer even wapperen! De toegang is uiteraard gratis, parkeergelegenheid is er voldoende, wij zien u dus graag verschijnen op zaterdag 22 juni 2024 in Hoek van Holland!” aldus de uitnodiging van Music2 audio import.

Adres en contactgegevens Music2 audio import

Music2 BV
Dwarskulk1
3151 ZD Hoek van Holland

 GSM: +31 (0) 6 51 60 80 34
E-mail: info@music2.nl
Website: www.music2.nl


EDITORS' CHOICE