NIEUWSiEar Tilburg

Video: nabeschouwing Audio Show iEar' 2021

Op zaterdag 13 november 2021 vond de Audio Show iEar' plaats. We waren aanwezig voor volop live verslaggeving, plaatsten in de week erna een uitgebreid verslag én deelden natuurlijk de jaarlijkse Audio Show iEar' HiFi Awards uit, maar de videoterugblik had je nog tegoed. Bij dezen!

In de hifi-wereld bevinden we ons momenteel in een vacuüm op het gebied van shows en evenementen. De laatste grote show, Audio Show iEar', ligt alweer een paar maanden achter ons, en de volgende kalendermomenten zijn nog onduidelijk. De ISE, na een decennium in Amsterdam inmiddels verhuisd naar Barcelona, is deze week een aantal maanden doorgeschoven, en ook de data van High End München in mei van dit jaar zijn zeker nog niet set in stone. Daarom blikken we graag nog eens terug op de Audio Show iEar', het Tilburgse event dat plaatsvond in het laatste weekend van 2021 waarin er nog daadwerkelijk dingen georganiseerd mochten worden. Helaas was de tweede showdag gezien de maatregelen van dat moment niet mogelijk, maar we hebben des te meer genoten van de zaterdag. Filmpje!

Elk jaar vraagt Audio Show iEar'-organisator Freek van Ham achter de schermen aan deelnemers om de show in één woord te beschrijven. Eén volstaat niet om editie 2021 te beschrijven, juist niet nu het deze editie maar één dag was. Het moet een zin zijn: “Wat een rit!”. Duizenden bezoekers ontdekten op één dag een massa boeiende AV-producten en heel veel muziek. Geslaagd? Zeker!  Ons volledige verslag lees je hier!


EDITORS' CHOICE