20-11-2019 (artikel)

Video: Audio Show iEar' 2019 in 90 second...

De Audio Show iEar’ is in amper vijf jaar tijd uitgegroeid tot de grootste én de breedste AV-beurs van de hele Benelux. De grote aantallen bezoekers aan het Willem II-stadion in Tilburg, ruimschoots 6.000 volgens de teller van de organisatie, werden afgelopen weekend beloond met allerlei primeurs, indrukwekkende audiodemonstraties, gedreven presentaties door grote namen uit de hifi-wereld. En niet te vergeten: ook heel wat leuke, onderhoudende mini-events die draaiden rond de liefde voor muziek. lees verder »
04-10-2022 (artikel)

Le samedi 8 et dimanche 9 octobre, Silenc...

Un spectacle pétillant avec un programme riche. Ne manquez pas "Organik - The Battle", où le Linn Klimax DSM Katalyst, l'Organik Upgraded et le New Organik s'affrontent. lees verder »
04-10-2022 (artikel)

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober organis...

Een spetterende show met een rijk gevuld programma. Mis vooral ‘Organik – The Battle’ niet waarbij de Linn Klimax DSM Katalyst, de Organik Upgraded en de New Organik het tegen elkaar opnemen. lees verder »

04-10-2022 (artikel)

Luistershow met Conquistar Ghost op 22 en...

Het Conquistar Team nodigen belangstellenden uit om de Conquistar Ghost van dichtbij te komen bekijken en beluisteren in het weekend van 22 en 23 oktober of het weekend van 12 en 13 november 2022. lees verder »
03-10-2022 (artikel)

GoldenEar luidsprekersets te beluisteren ...

Het Amerikaanse GoldenEar heeft sinds enkele jaren ook aan deze kant van de oceaan een wat stevigere basis, toch zeker waar het vertegenwoordiging en dealerschap in de Benelux betreft. Sterker nog, je... lees verder »

Welcome @ Authentic H...

C’ est avec un grand plaisir qu’ Authentic High End vous annonce la tenue de ses journées High End 2022 qui se tiendront en ses locaux situés Square Vergote au Boulevard Auguste Reyers 158 les samedi 5 et dimanche 6 novembre 2022 de 10h00 à 18h00. Nous avons tenu à ce que cet endroit hauteme... lees verder »

Het Grote Dutch Audio...

Een fraai digitaal klokje rechtsbovenin onze homepage telt af tot het tweede weekend van oktober. Inmiddels is dat nog maar 1 week. Zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat Veldhoven namelijk weer in het teken van DAE: Dutch Audio Event. Daarom willen we in alvast uitpakken met een stevige vooruitblik. ... lees verder »

Voorbereiding van Dut...

De voorbereidingen van het Dutch Audio Event dat plaats zal vinden op zaterdag 8 en zondag 9 oktober zijn in volle gang en het belooft een prachtige en veelzijdige audiobeurs te worden. Niet alleen zijn er meer dan 200 merken en 66 exposanten in 62 luisterruimtes aanwezig, maar er zullen gastoptrede... lees verder »