20-11-2019 (artikel)

Video: Audio Show iEar' 2019 in 90 second...

De Audio Show iEar’ is in amper vijf jaar tijd uitgegroeid tot de grootste én de breedste AV-beurs van de hele Benelux. De grote aantallen bezoekers aan het Willem II-stadion in Tilburg, ruimschoots 6.000 volgens de teller van de organisatie, werden afgelopen weekend beloond met allerlei primeurs, indrukwekkende audiodemonstraties, gedreven presentaties door grote namen uit de hifi-wereld. En niet te vergeten: ook heel wat leuke, onderhoudende mini-events die draaiden rond de liefde voor muziek. lees verder »
12-01-2022 (artikel)

ISE kondigt uitstel van drie maanden aan

De organisatie van Integrated Systems Europe (ISE) heeft laten weten dat de beurs die was gepland van 1 tot 4 februari a.s. drie maanden zal worden uitgesteld. De oorzaak laat zich raden en dat is nat... lees verder »
30-11-2021 (artikel)

Audioshows 90 jaar Praalder: Accuphase op...

Audiospeciaalzaak Praalder in de Theresiastraat in Den Haag bestaat in 2021 maar liefst 90 jaar(!). Dat moet uiteraard gevierd worden. We komen binnenkort met een uitgebreide Hi-Visit waar we verleden... lees verder »

29-11-2021 (artikel)

ShowVideo Dutch Audio Event: KAD - Kaempf...

De missie van KAD is niet bescheiden: het ontwikkelen van 's werelds beste speaker. Of, anders gezegd, 'technologie, mens-zijn en omgeving tot één geheel maken.' lees verder »
24-11-2021 (artikel)

Audioshows 90 jaar Praalder: Audio Analog...

Audiospeciaalzaak Praalder in de Theresiastraat in Den Haag bestaat in 2021 maar liefst 90 jaar(!). Dat moet uiteraard gevierd worden. We komen binnenkort met een uitgebreide Hi-Visit waar we verleden... lees verder »

Audioshows 90 jaar Pr...

Audiospeciaalzaak Praalder in de Theresiastraat in Den Haag bestaat in 2021 maar liefst 90 jaar(!). Dat moet uiteraard gevierd worden. We komen binnenkort met een uitgebreide Hi-Visit waar we verleden, heden en toekomst zullen combineren, maar willen voor nu eerst de vierde luistershow aankondigen w... lees verder »

New Music organiseert...

Onder impuls van de Brusselse muziekwinkel New Music wordt op het weekend van 27 en 28 november a.s in Brussel een audio- en muziekbeurs genaamd New Music High End Innovation georganiseerd. De beurs staat volgens de organisatie volledig in het teken van componenten voor hifi en home cinema van hoge ... lees verder »

Demonstratie van The ...

De in Brussel gevestigde audiodealer Alpha High End zal op donderdag 25 november, zondag 28 november, donderdag 2 december en zondag 5 december audiocomponenten van de Deense audiofabrikant The Gryphon Audio Designs demonstreren. Iedereen is welkom in een ongedwongen sfeer maar belangstellenden moet... lees verder »