20-11-2019 (artikel)

Video: Audio Show iEar' 2019 in 90 seconde...

De Audio Show iEar’ is in amper vijf jaar tijd uitgegroeid tot de grootste én de breedste AV-beurs van de hele Benelux. De grote aantallen bezoekers aan het Willem II-stadion in Tilburg, ruimschoots 6.000 volgens de teller van de organisatie, werden afgelopen weekend beloond met allerlei primeurs, indrukwekkende audiodemonstraties, gedreven presentaties door grote namen uit de hifi-wereld. En niet te vergeten: ook heel wat leuke, onderhoudende mini-events die draaiden rond de liefde voor muziek. lees verder »
20-06-2024 (artikel)

AudioLife organiseert Summer Sound Party o...

Audiodealer AudioLife organiseert op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni a.s. een luistershow met de naam Summer Sound Party. Bezoekers worden uitgenodigd om te komen luisteren naar twee geweldige audio... lees verder »
20-06-2024 (artikel)

Modern Classics op zat. 22 juni a.s. bij M...

Zaterdag 22 juni a.s. is er weer een inloopdag op het hoofdkwartier van Music2 audio import. Deze keer met een iets andere insteek en tevens iets wat al lang op het wensenlijstje van Music2 audio impor... lees verder »

20-06-2024 (artikel)

Line-up van luistershow ‘Redefining The ...

Onlangs hebben wij geschreven over de non-plus-ultra luistershow met de vloerstaande luidsprekers van Estelon type Extreme MkII die plaats zal vinden bij audiodealer Rhapsody op vrijdag 21 juni en zater... lees verder »
20-06-2024 (artikel)

Moon Dealer Demo Dagen in Nederland en Bel...

Importeur More Music organiseert eind juni en begin juli diverse dealer demodagen in het teken van de North Collection van het merk. Het volledige overzicht van data en locaties in Nederland en België ... lees verder »

Hans Audio voegt MOON...

Hans Audio in Hoorn is MOON North dealer geworden en doet ook direct mee aan de dealer demo dagen van importeur More Music. lees verder »

Launch event Leica Ci...

Audiodealer Krijtenberg in Amstelveen zal vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli a.s. een demonstratie verzorgen van de Leica Cine 1 laserprojector. Maar er is nog meer want meubelmaker ICW uit Woerden zal een op maat gemaakt meubel tonen voor de Cine 1 waarin het projectiescherm elektrisch en automatisch ... lees verder »

Luistershow met eleme...

De in Arnhem gevestigde audiodealer AudioHaven zal op zaterdag 15 juni a.s. een luistershow organiseen waarbij de draaitafelelementen Gusto SE en de SEL Red van Holistic Audio centraal zullen staan. Holistic Audio, opgericht door Kilian Bakker, maakt elementen van een bijzondere klasse en AudioHaven w... lees verder »