20-11-2019 (artikel)

Video: Audio Show iEar' 2019 in 90 seconde...

De Audio Show iEar’ is in amper vijf jaar tijd uitgegroeid tot de grootste én de breedste AV-beurs van de hele Benelux. De grote aantallen bezoekers aan het Willem II-stadion in Tilburg, ruimschoots 6.000 volgens de teller van de organisatie, werden afgelopen weekend beloond met allerlei primeurs, indrukwekkende audiodemonstraties, gedreven presentaties door grote namen uit de hifi-wereld. En niet te vergeten: ook heel wat leuke, onderhoudende mini-events die draaiden rond de liefde voor muziek. lees verder »
21-05-2024 (artikel)

Luistersessie met B&W 702 S3 en 705 S3 Sig...

De in de Belgische plaats Begijnendijk gevestigde audiodealer Audiomix zal op zaterdag 8 juni 2024 een luistershow organiseren rondom de B&W 702 S3 Signature en 705 S3 Signature. Audiomix zal twee luist... lees verder »
21-05-2024 (artikel)

Officiële opening van Omera’s nieuwe sh...

Audiodealer Omera was tot voor kort gevestigd in Vlaardingen. Het bedrijf is al weer even geleden verhuisd naar een locatie in Heinenoord. De verhuizing is voltooid, de nieuwe showroom is aangepast en d... lees verder »

20-05-2024 (artikel)

Smits Arnhem bestaat 112 jaar(!) en plant ...

Smits Arnhem bestaat maar liefst 112 jaar, zo is ontdekt na contact met het Nationaal Archief. "We zijn daarmee de oudste elektronicawinkel van Nederland", vertelt Frits van Liempt van de speciaalzaak u... lees verder »
20-05-2024 (artikel)

Bang & Olufsen Beleefdag op zat. 25 mei a....

Audiodealer Poulissen in Roermond organiseert een Bang & Olufsen (B&O) Beleefdag op zaterdag 25 mei 2024. Bezoekers kunnen kennismaken met de Beolab 8, aan actieve luidspreker die groter presteert dan z... lees verder »

Klipsch-show AudioExp...

Op zaterdag 25 mei ben je van harte welkom in het AudioExpert Castle voor een Klipsch-show met onder meer de Heresy, La Scala en Cornwall luidsprekers. Ook aanwezig: de Jubilee! lees verder »

Zaterdag 25 mei a.s. ...

Op zaterdag 25 mei a.s. gaat bij audiodealer AudioXperience een Europese primeur plaatsvinden waarbij de non-plus-ultra DA-converter Cascade DAC van het Amerikaanse MSB Technology zijn muzikale kunsten mag vertonen. Uiteraard wordt daar een passende set omheen gebouwd. Er zullen drie luistersessies zi... lees verder »

Luistershow met uniek...

Audiodealer PUUR hifidelity zal van vrijdag 24 mei t/m zondag 26 mei 2024 luistershows organiseren waarbij de onderscheidende luidsprekers van de Zwitserse fabrikant Clarisys Audio centraal zullen staan. De luidsprekers zullen worden aangestuurd door versterkers van Goldmund. Gaarne van tevoren even a... lees verder »