NIEUWS

Maand van de HIFI: overzicht Hi-Visits, ook in december en januari

We hebben geen idee hoe we 2020 af gaan sluiten, en wat er in de laatste twee maanden van het jaar allemaal wel en vooral ook niét mogelijk is vanuit de nieuwe maatregelen van de overheid. Wat we wel weten, is dat we op onze audiosystemen kunnen vertrouwen om aan al die stress en onzekerheid te ontsnappen. En daarom gaan we graag opnieuw met onze redactie het land in, op bezoek bij de hifi-specialisten. 

Spotlight op de dealer

In het voorjaar hadden we op HIFI.NL en HIFI.BE een 'Zomervakantie bij de Dealer'-rubriek, een reeks artikelen waarbij onze redacteurs al bij de betere audiospeciaalzaken in Nederland en België op de koffie gingen. Die serie werd toen deels ingegeven door de eerste lockdown, om zodoende de dealers een hart onder de riem te kunnen steken, en deels om de lezer een aantal fraaie alternatieven te bieden voor het potje vakantiegeld dat we in 2020 allemaal iets anders hebben benut dan wellicht gepland. Onderdeel van alle dealerbezoeken was namelijk een met zorg geselecteerde set voor precies dat doel, waar dan ook nog een interessante aanbieding aan werd gekoppeld. 

Maand van de HIFI

In de novembermaand, vlak voor de feestdagen en middenin een nieuwe lockdown, introduceren we de Maand van de HIFI, een artikelenserie die in grote lijnen dezelfde bedoelingen heeft als de eerdere reeks. Want ook nu sturen we onze redactie weer alle hoeken van de Lage Landen op, om bij te praten over het nieuwe normaal, om de spotlight opnieuw op de rol van de specialist te plaatsen, en natuurlijk om links en rechts ook een aantal fraaie aanbiedingen met onze lezers te kunnen delen.

Het voornaamste doel van de Maand van de HIFI is om de deelnemende partijen maximaal de aandacht te geven, maar ook dat we samen met onze lezers verstandig en verantwoordelijk om (blijven) gaan met de boodschap 'go see the dealer'. Want er zijn voorlopig geen uitgebreide audioshows, maar via veilige en gespreide bezoeken aan de specialisten in Nederland en België zijn er toch veel mogelijkheden om mooie audio apparatuur te ervaren. Voor nu delen we alvast de deelnemende merken en importeurs, een lijst die we blijven aanvullen* met nieuwe deelnemers en uiteraard de linkjes naar de betreffende artikelen zodra die gedurende de maand zijn gepubliceerd. Alvast veel leesplezier!

*Het ziet ernaar uit dat we in december vrolijk nog even doorgaan... 


EDITORS' CHOICE