Hi-Visit: Wifimedia Experience Center te Arnhem

Gepubliceerd op 22 november 2019
Geschreven door: Harro Tillema

Hi-Visit Wifimedia 2019Wifimedia is voor de vaste lezer van HiFi.nl ondertussen een bekende naam. Sinds het bedrijf in 2006 haar eerste knusse onderkomen in Arnhem in gebruik nam, hebben we al meer dan een aantal bezoeken aan het snel groeiende Wifimedia afgelegd. In het voorjaar werd er een heus Experience Center geopend, wat ons nu een halfjaartje later op het spoor zette om weer eens naar de Gelderse hoofdstad af te reizen en met de gastheren op de eerste periode van die nieuwe opzet terug te blikken.
lees verder>>

Hi-Visit: nieuw en bijzonder home cinema-concept bij Aelivé

Gepubliceerd op 16 augustus 2019
Geschreven door: Werner Ero

KEF home cinema bij AelivéHet vraagstuk hoe de consument weer opnieuw begaan en betrokken bij de aanschaf van nieuwe audio- en videoproducten kan raken, is al jaren in volle gang. Ook Aelivé hi-fi projecten met showrooms in Bergambacht en Soesterberg heeft hier flink over nagedacht en komt met een verfrissend nieuwe invalshoek uit de bus. Een zienswijze die door het uitgekristalliseerde karakter mogelijk zelfs voor een kleine revolutie binnen de Nederlandse woningen zou kunnen gaan zorgen...
lees verder>>

Hi-Visit bij Beter Beeld & Geluid: echte passie voor head-fi

Gepubliceerd op 2 juni 2019
Geschreven door: Jamie Biesemans

Head-Fi Visit Beter Beeld & GeluidBeter Beeld & Geluid in Hilversum is al jaren dé bestemming voor betere hi-fi. Maar Garmt en Bjorn houden ook enorm van het persoonlijk luisteren met een hoofdtelefoon. BB&G is zich daarom steeds meer gaan richten op head-fi, met shows, ontspannen luistermogelijkheden en een groot assortiment aan de beste toestellen en bijbehorende apparatuur. Want die brede keuze, dat is toch wel écht belangrijk als je de hoofdtelefoon van je leven zoekt.
lees verder>>

Show-Visit bij Alpha High End Turnhout: ‘Musica con Passione’

Gepubliceerd op 20 december 2018
Geschreven door: Edouard Hendrix

Show-Visit Alpha High End TurnhoutOp 15 en 16 december organiseerde Alpha High End in Turnhout ‘The Italian Show’. Een event rond Italiaanse audiomerken waar ook premières te rapen vielen.
lees verder>>

Hi-Visit: Davone bij Linn-specialist Concerto Audio

Gepubliceerd op 27 november 2018
Geschreven door: Harro Tillema

Davone bij Concerto AudioConcerto Audio is al vele jaren een begrip onder muziekliefhebbers binnen de Amsterdamse grachtengordel. Onlangs heeft Concerto een interessant luidsprekermerk aan haar leveringsprogramma toegevoegd: Davone Audio.
lees verder>>

Hi-Visit Poulissen Audio Video Center - premium belevenis

Gepubliceerd op 8 februari 2018
Geschreven door: Werner Ero

Hi-Visit Poulissen 2017 Hi-Visits zijn al sinds de begindagen in 1999 een vaste waarde op HiFi.nl en een uitgelezen manier om bijzondere speciaalzaken in de Benelux voor het voetlicht te krijgen. Vandaar dat een selectie ervan ook steevast onderdeel is van het FWD Jaarboek. De recentste Hi-Visit bij Poulissen Audio Video Center in Roermond is dan ook onderdeel van dat dikke jaaroverzicht, en nu ook online te lezen.
lees verder>>

Hi-Visit AudioXperience - Feestelijk heropend

Gepubliceerd op 28 mei 2017
Geschreven door: Rob Nijman

AudioXperience heropening 2017Een uitgebreid winkelbezoek aan de vooravond van het tienjarig bestaan, dat leek ons wel een geslaagde manier om het aanstaande openingsfeest na maanden van verbouwingsvlijt aan te kondigen. Dus op naar Nuenen voor een sneak preview van een stevig uitgebreid AudioXperience!
lees verder>>

HiVisit: Alpha Highends Cost no Object-show met Avantgarde Acoustic

Gepubliceerd op 5 mei 2017
Geschreven door: Jamie Biesemans

hivisit-alpha-highend-show-foto-1.jpgLuidsprekers met dynamische drivers zijn er bij de vleet, maar hoornspeakers zijn behoorlijk zeldzaam. En toch is deze techniek zeker niet uitgespeeld, zoals de recentste Cost no Object-show in Alpha Highend Brasschaat weer treffend bewees.
lees verder>>

 Volgende >> 
 

EDITORS' CHOICE