ARTIKEL

Voor het eerst ook lezingen

De tweede etage is uitsluitend bereikbaar met de roltrap, dit vormt duidelijk geen belemmering voor de bezoekers. De lezingen die hier gedurende de gehele dag gegeven worden over allerhande onderwerpen worden goed bezocht en de zaal zit dan ook altijd vol. Ook importeur HNNY presenteert hier een gedeelte van zijn merkenpakket. Mooie speakers uit de nieuwe Tannoy Definition serie en een hele rij Chord Chordette’s in allerlei kleuren trekken de aandacht.

Tannoy @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Wanneer ik met de roltrap afdaal naar de centrale hal aanschouw ik een gezellige drukte. Alle standhouders zijn druk in gesprek met belangstellende en ook het centraal gelegen “terras” laat weinig lege stoelen zien.

De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Gebroederlijk naast elkaar geven hier de Rotterdamse audiowinkels Multifoon, Audio Gallery en Snijders Hifi acte de presence. Multifoon laat sets zien van Rega gecombineerd met Totem en Martin Logan met ASR. Audio Gallery slaat een brug tussen Audio en de pc met Imerge Audio Library. Ook staat er een set bestaande uit Cyrus apparatuur en Focal speakers.

Quad @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Snijders Hifi heeft er voor gekozen een kleine luisteropstelling te maken bestaande uit Quad apparatuur en electrostaten. Ondanks de erbarmelijke akoestiek en het geroezemoes van de vele bezoekers laat de set een kwaliteit horen die verbazingwekkend goed is.


EDITORS' CHOICE