ARTIKEL

De foyer (part I)

In de grote foyer laten diverse importeurs bezoekers kennis maken met hun producten. De meeste hebben een statische presentatie, een enkeling laat wat muziek horen. Ik begin helemaal achterin bij Hifinesse die diverse producten van Hegel laat zien inclusief de nieuweH100 versterker met USB aansluiting. Verder staan er luidsprekers van Ayra en bekabelings producten van Nordost en Wyrewizard.

Hegel @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Voor mensen die nog een stapje verder willen gaan met de integratie van computer en Audio biedt Network Media Systems fraaie oplossingen. Ze vertegenwoordigen onder andere Olive, Melody, RipNas Secure en QNAP waarvan het nieuwste model te bewonderen is.

Network Media Systems @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Latham Audio toont een assortiment Ultrasone hoofdtelefoons en biedt het publiek de mogelijkheid het allernieuwste type, de Pro900, te beluisteren. Verder de Naim Nait XS en de bekende Naim Frame audioracks.

Tegenover Latham Audio staan vertegenwoordigers van de schrijvende pers, HVT, Music & Emotion, Home Studio en HiFi.nl hebben allemaal een stand waar belangstellenden een abonnement kunnen afsluiten met een leuk welkomst-geschenk. Ook bestaat de mogelijkheid oudere uitgaven te kopen om een jaargang compleet te maken.

Nordost @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Audioquest laat in grote presentatie het complete kabelassortiment inclusief de nieuwe Wel Signature serie zien. Het kabelmerk beschikt ook over een aantal handige oplossingen om kabels aan te sluiten waar de ruimte beperkt is.


EDITORS' CHOICE