ARTIKEL

De foyer (part II)

AudioSense is specialist in DEQX apparatuur en biedt met deze apparatuur de mogelijkheid de akoestiek van de ruimte te corrigeren. Ook kunnen ze bestaande passieve luidsprekers om bouwen tot een actief systeem in combinatie met de DEQX HDP3. Een DAC, voorversterker, actief scheidingsfilter en real time equalisatie systeem in één behuizing.

More Music toont een groot aantal producten uit hun rijke pakket. Zo staat er onder andere apparatuur van Densen, Pass Labs, Boulder en Primare. Speakers zijn er te bewonderen van Audio Physic en Avalon.

Audio Physic @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

De getoonde Avalon Aspect is zelfs een regelrechte primeur!

Avalon @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Schuin tegenover More Music resideert Final Sound. Deze fabrikant van Nederlandse bodem toont paneel- luidsprekers in combinatie met een zelf ontwikkelde dvd-receiver. Bijzonder huiskamervriendelijke luidsprekers en apparatuur met een hoog design gehalte.

E-Audio Benelux toont de nieuwste producten van het Engelse luidspreker merk PMC en de elektronica van het helaas wat ondergewaardeerde Nieuw Zeelandse merk Perreaux. Jammer dat deze speakers en apparatuur niet te beluisteren zijn.

Servi-Q is een importeur met een heel volwassen pakket aan producten. Betaalbare elektronica van Advance Acoustics. Teac met onder andere de hebberig makende, maar zeer gunstig geprijsde, Reference H600 serie bestaande uit een receiver en cd-speler. Wie meer wil komt ook aan zijn trekken, Esoteric en T&A worden ook door Servi-Q gedistribueerd. Esoteric maakt subliem klinkende digitale apparatuur en T&A biedt naast vooruitstrevende techniek ook een stukje industrieel design.


EDITORS' CHOICE