ARTIKEL

Geslaagde opzet

Number 4 Audio laat diverse producten zien in de Expohal. Een leuke luisteropstelling met diverse Stax elektrostatische hoofdtelefoons. Draaitafels zijn er te bewonderen van Funk Firm en Michell. In Nederland worden de producten van Number 4 Audio gedistribueerd door D&D, de overige producten uit het assortiment van deze distributeur worden in de al eerder genoemde Plate zaal door Edwin en Gaby van der Kley gedemonstreerd .

Naast D&D staat HNNY met een groot aantal modellen van Integra, surround apparatuur van hoge kwaliteit. De uitstraling en fysiek van deze apparaten laten zien dat er niet mee valt te spotten.

Integra @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

De Groef toont diverse producten van AHP en biedt bezoekers de mogelijkheid hun meegebrachte cd’s te laten reinigen of bijsnijden met Audiodesk apparatuur.

Ook in de Expo hal zijn stands van diverse tijdschriften te vinden. Naast ViFi zijn ook Jazz Magazine en Oor vertegenwoordigd. Voor 6Moons zijn Marja en Henk het hele weekend op de beurs aanwezig om belangstellenden te woord te staan. Het Nederlandse luidsprekermerk Xanadu toont diverse modellen aan het publiek en ook NAD en Lyngdorf hebben een stand in de Expo hal ingericht.

High Fidelity Discs @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Ook de stand van High Fidelity Discs mag zich in een grote belangstelling verheugen getuige de drommen mensen voor de platenbakken.

De eerste Doelen Lenteshow in de vernieuwde opzet werd druk bezocht en kende een uitstekende, gemoedelijke sfeer. De standhouders die ik gesproken heb waren allemaal enthousiast over de organisatie en het in groten getale toegestroomde publiek. Naast apparatuur en software was er de mogelijkheid tot het bijwonen van lezingen over allerhande onderwerpen en werd er in de grote zaal live muziek verzorgt. Ik kijk al uit naar de Lenteshow 2010!

EDITORS' CHOICE