ARTIKEL

De foyer (part III)

De alom geprezen producten van Astin Trew worden gepresenteerd door Music2. Tevens kunt u hier de Acoustic Signature draaitafels bewonderen.

Natuurlijk wordt er ook de nodige software verkocht in de vorm van cd’s en lp’s en Blu Ray Discs. Nutters Audio was aanwezig met een ruim assortiment met voor elk wat wils. Naast het kopen van muziek kon men hier ook terecht met vragen over het WBT programma en Kimber Cable.

Pioneer Kuro @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

Bij Pioneer lokt men de bezoekers naar de stand met fraaie beelden van Planet Earth welke te zien zijn op de Kuro plasmaschermen. Zoals u waarschijnlijk weet stopt Pioneer jammerlijk met de productie van deze schermen. Mei 2009 komt de laatste zending naar Nederland dus wees er snel bij als u de aanschaf van een dergelijk scherm overweegt.

Studio Noot showt speakers van Clio Acoustic, SilenCable en diverse accessories.

Chris Rutgers van het Nederlandse luidspreker merk Hepta toont vol trots de nieuwe vloerstaande speaker Hepta One-A. De speakers staan opgesteld in diverse “standaard” fineer soorten maar zijn op bestelling en tegen een kleine meerprijs ook leverbaar in alle RAL kleuren.

Hepta @ De Doelen Lente Hifi 2009
(Foto: Jiri Büller)

HVP Audio durft het aan om in de foyer toch muziek te laten horen. Hiervoor heeft men een set Marten Form Floor speakers aangesloten op Hovland elektronica. Voor mij een absolute verrassing, wat staat deze set muziek te maken onder slechte omstandigheden! De muziek vloeit met het grootste gemak uit de apart vorm gegeven driehoekige gesloten kast met keramische woofer en ribbon-tweeter. Zonder twijfel één van de best klinkende sets van de show.


EDITORS' CHOICE