NIEUWS

Hoofdtelefoon van het Jaar

Redactie HiFi.nl | 28 november 2015

Er zijn zoveel verschillende hoofdtelefoons verkrijgbaar, dat het haast onbegonnen werk is om de zes beste exemplaren die dit jaar op de markt gekomen zijn er uit te kiezen. Feit is dat je heel waarschijnlijk met elke van de hieronder voorgestelde hoofdtelefoons lang en gelukkig naar muziek kunt luisteren…

 

1) Audeze EL-8 (€ 899)

Er zijn weinig hoofdtelefoons die even goed geluid leveren als die van het Amerikaanse Audeze. De EL-8 is de betaalbaarste Audeze en laat je proeven van wat hun magnetic planar-technologie allemaal te bieden heeft. 

2) Audioquest Nighthawk (€ 599)

NightHawk is de eerste hoofdtelefoon die AudioQuest produceerde, maar behaalde meteen meerdere prijzen binnen. Door de flexibele hoofdband en aangename klank ook geschikt voor langdurige luistersessies. 

3) Audio-Technica ATH-MSR7 (€ 249)

Dit nieuw model van Audio-Technica was bedoeld als opvolger voor de M50, en biedt een hoog luistercomfort. Ook erg geschikt voor professioneel gebruik. 

4) Hifiman HE-1000 (€ 3.299)

3.000 euro voor een hoofdtelefoon is veel geld, maar dan krijg je wel het beste van het beste. HiFiman bewijst hiermee dat het echt de rijzende ster is van de koptelefoonfabrikanten.

5) Focal Sphear (€ 129)

Een in-ear koptelefoon die ook geschikt is voor langere luistersessies. Nieuw op de markt en een first voor Focal. Met een verhoogde bass ook geschikt om te gebruiken in rumoerige ruimtes. 

6) Sennheiser Momentum M2 (€ 99)

De stijlvolle hoofdtelefoons van Sennheiser worden al jaren geroemd. Zo ook de Momentum M2. Door de handige remote control kun je bellen, muziek luisteren én je volume regelen voor zowel apparaten van Apple als Android. 


 

 


EDITORS' CHOICE