NIEUWS

Product van het Jaar Verkiezing 2015

Redactie HiFi.nl | 28 november 2015

In december verschijnt het Grote AV-Jaarboek, een uitgave van HiFi.nl, FWD en Music Emotion. Onderdeel van deze niet te missen almanak is opnieuw onze Product van het Jaar-verkiezing.

In twaalf categorieën audio- en video-componenten, maar ook smartphones, tablets en televisies, hebben we – de redacties van FWD, HiFi.nl en Music Emotion – een shortlist van steeds zes producten samengesteld. Het is aan onze Community-leden om middels hun stemrecht te bepalen welke producten er uiteindelijk als Product van het Jaar in ons gezamenlijke AV-Jaarboek gaan belanden.

Op iedere van de volgende pagina's hebben we zes producten geselecteerd die wat ons betreft de meest interessante nieuwigheden zijn die in de loop van 2015 op de markt gekomen zijn – met uitzondering van een paar producten die strikt genomen uit eind 2014 stammen. We selecteerden deze producten op de redactie, polsten in de branche en bij dealers, raadpleegden de EISA- en What Hifi-Awards. Nu is het tijd op de winnaars te stemmen. 

Verkiezing
Om vanuit de genomineerden nu op de definitieve Producten van het Jaar uit te komen, is het de bedoeling dat de lezers telkens één voorkeur uitspreken middels de enquete hieronder. Op de volgende pagina's vind je alle categorieën en producten toegelicht, te beginnen met categorie 1 hieronder: Versterker van het Jaar.

Let wel: je moet als Community Member ingelogd zijn op HiFi.nl om te kunnen stemmen. Zodoende kunnen we er zorg voor dragen dat alleen de stemmen van de members tellen voor de uiteindelijke uitslag.

Mocht er dan na inlog nog altijd geen '(Member)' achter je naam staan, kun je dat even melden bij info@hifi.nl

 

Versterker van het Jaar
Het versterker speelveld is breder dan ooit. Want naast de traditionele transistoren- en buizenapparaten, zijn tegenwoordig ook de zogenaamde digitale versterkers goed vertegenwoordigd. Goed om weten is dat versterkers steeds vaker over een ingebouwde DAC beschikken en dat sommige modellen zelfs streaming mogelijkheden bieden… Ons lijstje beslaat diverse budgetklassen, dus houd bij je keuze ook vooral rekening met prijs-kwaliteit! 

 1) ARCAM A39 (€ 1.999)

Met de unieke klasse G-technologie als kloppend hart, is de A39 opnieuw een hele indrukwekkende versterker van Arcam. Net zoals zijn grote broer, de A49, is het een toestel dat op grootse, gepassioneerde wijze met muziek omgaat.  

 2) HEGEL H160 (€ 3.195)

Veelzijdigheid is zonder twijfel de sterkste kant van de Hegel H160. Deze geïntegreerde versterker heeft meer (types) aansluitingen dan bijna alle concurrenten en is gebouwd rond de vervormingsvrije SoundEngine-versterkingstechnologie.

 3) MARANTZ PM14S1 Special Edition (€2.499)

De speciale editie van de PM-14S1 werd door Marantz-goeroe Ken Ishawata getuned, als 30-jarige viering van zijn eerste persoonlijke tuningproject bij het merk. Hij bevat 24 HDAM-units, voor een straffe dynamische bereik zonder ruis, verpakt in een magnifiek behuizing.

 4) MARK LEVINSON NO. 585 (€ 14.490)

Als alleen de gummitoetsjes op de metalen afstandsbediening minpunten zijn moet de NO. 585 van Mark Levinson wel een goed product zijn. En dat is deze versterker zeker. Een hoop geld, maar een mooi exemplaar van Mark Levinson.

 5) PASS LABS INT 60 (€ 11.500)

Met zijn centrale VU-meter is de Int 60 van Pass Labs een echte eyecatcher. Maar naast een prachtig apparaat is het bovenal een zeer krachtige versterker die klasse A en AB combineert om elke mogelijke luidspreker efficiënt aan te sturen.

 6) T+A PA 2500 R (€ 6.500)

De PA 2500 R kan goed worden aangesloten aan zowel grote als kleine luidsprekers. Door een groot aantal ingangen en het ruim beschikbare vermogen opnieuw een echte Duitse allrounder van T+A.


 

Let wel: je moet als Community Member ingelogd zijn op HiFi.nl om te kunnen stemmen. Zodoende kunnen we er zorg voor dragen dat alleen de stemmen van de members tellen voor de uiteindelijke uitslag. 

Mocht er dan na inlog nog altijd geen '(Member)' achter je naam staan, kun je dat even melden bij info@hifi.nl

 


EDITORS' CHOICE