ARTIKEL

Eigenwijze vormgeving

Mel Audio is een kleine Italiaanse fabrikant van versterkers, cd spelers en draaitafels. Eigenwijs vormgegeven, vaak in felle kleuren en bloedserieus.

High End Munchen - Melaudio

Zoals de Harmeghedon Qube versterker, die in mono een kilowatt levert en bestaat uit twee forse en zware kasten. Een beest dat het lichtnet opslurpt en waar je haast angstig van kunt worden.

High End Munchen - Melaudio

Terug naar de 4-armige bandieten. Dr. Klimo bouwt het topmodel platenspeler. Wie met minder toe kan heeft een fraaie tafel aan de Beorde van Dr. Klimo. Die laatste elegant, functioneel en opvallend. Mooi is de afwerking. Als geen ander bouwen de Duitsers platenspelers.

High End Munchen - Klimo

KR Audio Electronics treffen we aan. Pronkend met de VA880 geïntegreerde versterker en met de nieuwe eindbuizen op monoblokken. Natuurlijk zachtjes spelend (het is een open stand) op Von Schweikert luidsprekers en Eera als bron.

KR Audio

Eera (Franse cd spelers) heeft de lijn qua uiterlijk intact gelaten, inwendig is veel veranderd zegt de Nederlandse vertegenwoordiger. Behoorlijk wat nieuws dus bij deze Hollandse vriend.

KR Audio


EDITORS' CHOICE