ARTIKEL

Vier armen

Hoe ver kun je gaan in high end weergave. DaVinciAudio Labs presenteert bij meubelbouwer Copulare een AAS Gabriel draaitafel met vier armen en vier elementen. Een aardige binnenkomer de eerste dag. Een ongelofelijk stuk vakwerk dat de droom vormt voor elke recensent vanwege de flexibiliteit. Maar helaas onbetaalbaar blijkt.

High End Munchen Copulare

Buurvrouw Ulla Scheu steekt er wat schril bij af, al is dat bij nadere inspectie niet het geval. Scheu maakt heel fraaie draaitafels, geheel in eigen beheer, maar maakt het door het prijsbeleid haast onmogelijk een Nederlandse vertegenwoordiger te behouden. Ook hier de mode om drie armen te monteren. Eveneens uit eigen keuken. Vooral de houten armbuizen spreken mij erg aan. Of het heldere acrylplateau dat het bronzen lager in alle glorie toont.

High End Munchen Scheu

Nieuw voor mij is Norma Electronics, dat een lijn toont van fraai gebouwde geïntegreerde mosfet versterkers. Opvallend is dat het vermogen van deze versterkers aan 4 Ohm het dubbele bedraagt van de waarde aan 8 Ohm. Dat is iets waar de meeste mosfet versterkers afhaken, vermogenverdubbeling zie je in dat geval zelden.

High End Munchen Norma

Goed te combineren met de luidsprekers van medestandhouder Diapason. Mooi en kunstig houtwerk, in combinatie met excellente drivers. Jammer dat we niets kunnen horen.

High End Munchen Diapason


EDITORS' CHOICE