ARTIKEL

De invloed van iPod

Music Hall toont de bestaande reeks. Weinig nieuws onder de zon, of het moet de lieve Dac25.2 digitaal analoog converter zijn. Opvallend, na enige jaren van vrijwel afwezigheid van losse converters komen die onder invloed van iPod en streaming audio weer helemaal terug. Haast zonder uitzondering voorzien van een USB aansluiting. Mooie dac en heel betaalbaar.

High End Munchen Music Hall

Ooit had het bedrijf Mastersound enige poot aan de grond in Nederland, omdat ze vroegere types Ayon versterkers bouwden, nu ze uitsluitend onder eigen naam produceren zie ik ze slechts in Italië (land van herkomst), de UK en Duitsland. Typische voorbeelden van wat 845 buizen kunnen in een compacte behuizing of ruimer in opzet als Evolution gebracht. Betrouwbaar, degelijk en hooggeprezen. Wie pakt het merk in Nederland op?

High End Munchen Mastersound

Lastiger zal dat liggen voor Tsakiridis Devices uit Griekenland. Uiterlijk goed, vast en zeker in orde qua klank, want de Grieken zijn gek op high end spul. Doet in de verte denken aan Jadis met 8 eindbuizen op een monoblok, opbouw met glimmende trafokappen en zichtbare condensatoren.

High End Munchen - Tsakiridis


EDITORS' CHOICE