Artikelen van fotograaf Robin LooyImpact Distribution imponeert met Z-Base tijdens NAVD

Gepubliceerd op 11 april 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Impact NAVD 2013In onze vooruitblik op de Nationale AV-Dagen schreven we al even kort over de Belgische importeur Impact Distribution, die met de merken SoundCast, ZVOX en La Boite Concept naar Veldhoven is gekomen. We kregen een korte tour van Alain Van den Nest langs zijn assortiment.
lees verder>>

Donderdag feestelijke opening Hi-Fi Klubben Haarlem

Gepubliceerd op 10 april 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Hi-Fi Klubben UtrechtHet is al wat langer bekend, maar bij dezen ook wereldkundig: het nieuwe filiaal waar Hi-Fi Klubben momenteel aan werkt is in Haarlem te vinden, en zal aanstaande donderdag, 11 april, haar deuren openen. De winkel in de Zijlstraat is in Nederland Nummer Vier voor Hi-Fi Klubben, dat in Scandinavië met zo'n tachtig filialen vertegenwoordigd is.
lees verder>>

Nuttig college in Mutrox AcousticLab

Gepubliceerd op 10 april 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Mutrox NAVDDat veel mensen de invloed van akoestiek op geluid onderschatten, daarmee vertellen we niks nieuws. Je kunt daar vervolgens heel veel over praten, maar je kunt het beter laten hóren. Dat hebben de mannen van Mutrox Soundproof Solutions goed begrepen. Dus richtten de akoestiekspecialisten uit Numansdorp niet alleen een complete thuisbioscoop in, maar kregen bezoekers ook een nuttig college geluidsleer in het Mutrox AcousticLab.
lees verder>>

NAVD-primeur: Hoofdtelefoonversterkers Sennheiser

Gepubliceerd op 9 april 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Sennheiser hoofdtelefoonversterkersIn navolging van de HD 800 high end-hoofdtelefoon, presenteerde Sennheiser tijdens de Nationale AV-Dagen twee heuse hoofdtelefoonversterkers. Met de analoge HDVA 600 en de digitale HDVD 800 wil de specialist “terug naar de oorsprong”, zo vertelt Vincent Ostendorf namens de Duitse fabrikant.
lees verder>>

NAVD: Qobuz in augustus/september in Nederland

Gepubliceerd op 8 april 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
qobuz navdWe troffen Qobuz in oktober al op New Music 2012, maar ook in Veldhoven had het Franse bedrijf een stand ingericht. De dienst die zowel streaming als downloads in hifi aanbiedt had daarnaast goed nieuws voor de Nederlandse muziekliefhebbers: rond augustus, september komt qobuz - eindelijk - in Nederland beschikbaar. Eerder was het de bedoeling dat qobuz afgelopen maand al zou starten.
lees verder>>

NAVD-primeur: Roksan Oxygene

Gepubliceerd op 7 april 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Roksan NAVDDe nieuwe Oxygene-lijn van Roksan komt weliswaar pas in mei op de markt, tijdens de Nationale AV-dagen in Veldhoven demonstreerde importeur Monitor Audio de apparatuur alvast. Wij namen er een kijkje.
lees verder>>

Audio-Time Stelt Samen

Gepubliceerd op 1 april 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Audio-Time Stelt Samen 2013In de rubriek De Specialist Stelt Samen vragen we hifi-dealers om voor onze lezers in de luisterruimte een bijzondere set bij elkaar te zetten, en de verschillende keuzes toe te lichten om liefhebbers warm te krijgen zelf eens te gaan luisteren.
lees verder>>

Verslag Audio Show Alkmaar 2013 - Deel II

Gepubliceerd op 21 februari 2013
Auteur: Marc Brekelmans en Max Delissen
ASSA 2013 verslagIn het vervolg van onze ronde (deel I vind je hier) komen we bij Stage Acoustics uit. Gewoon lekker plaatjes draaien. Je weet wel, eens een keer die oude elpee van Genesis op het plateau van de draaitafel leggen omdat de muziek zo lekker is. Of een andere krakkemikkige, maar o zo fijne opname vanaf de harde schijf spelen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE