Donderdag feestelijke opening Hi-Fi Klubben Haarlem

Het is bij ons al wat langer bekend, maar bij dezen ook wereldkundig: het nieuwe filiaal waar Hi-Fi Klubben momenteel aan werkt is in Haarlem te vinden, en zal aanstaande donderdag, 11 april, haar deuren openen. De winkel in de Zijlstraat is in Nederland Nummer Vier voor Hi-Fi Klubben, dat in Scandinavië met zo'n tachtig filialen vertegenwoordigd is.

"Ons doel is je een geweldige ervaring te bieden in geluid en beeld, het beste dat je voor je budget kunt kopen," schrijft Hi-Fi Klubben. Met dat motto zijn ze in Amsterdam, Hilversum en Utrecht al vertegenwoordigd, met filiaal Haarlem volgt de vierde stap in de Scandinavische opmars.

Svend Erik Kristensen bij de feestelijke opening van filiaal Utrecht afgelopen najaar, waar Kyteman voor de muziek mocht zorgen

Kyteman verzorgde het feestje in Utrecht afgelopen najaar, en ook bij de openingen in Amsterdam en Hilversum waren we voor verslag aanwezig. De Grand Opening in de Haarlemse Zijlstraat (nummer 53) vindt donderdag 11 april vanaf 10u plaats, je bent er van harte welkom. 

Kijk ook eens op de Special van Hi-Fi Klubben voor alle Hi-Visits


EDITORS' CHOICE