Artikelen van fotograaf Edouard HendrixVakantiegeldactie: Voxativ Alberich System bij Authentic

Gepubliceerd op 23 juni 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Authentic Brussel 2020De zomer staat voor de deur, maat het ziet er naar uit dat we niet met zijn allen op reis zullen gaan. Misschien een ideaal moment om het vrijgekomen budget te besteden aan iets wat duurzaam is, zoals een hifi-set. Daarom geven we dealers graag de kans om een leuke set voor te stellen. Vandaag is Authentic in Brussel aan de beurt met een systeem van Voxativ.
lees verder>>

Op vakantie bij de dealer: Authentic in Brussel

Gepubliceerd op 23 juni 2020
Auteur: Edouard Hendrix
Authentic Brussel 2020Het coronavirus maakt dat creatieve ondernemers druk doende zijn om hun klanten op alternatieve manieren te benaderen. Daarom is HIFI.NL met deze zomervakantierubriek gestart: met de bedoeling om deze ondernemers een steuntje in de rug te geven en jou als lezer te informeren over nieuwe winkels, evenementen of interessante aanbiedingen. In deze editie aandacht voor Authentic in Brussel, waar muziek, wijn en kunst hand in hand samen gaan.
lees verder>>

Verslag: Cost is No Object Show Alpha Brasschaat

Gepubliceerd op 5 november 2019
Auteur: Edouard Hendrix
Cost is No Object Show Alpha Brasschaat 2019‘De Cost is no Object Show’ bij Alpha High End in België was al aan zijn 20e editie toe. Op 2 en 3 november stalen McIntosh en Sonus faber de show bij Alpha High End in Brasschaat met een top-set om van te watertanden.
lees verder>>

Show-Visit bij Alpha High End Turnhout: ‘Musica con Passione’

Gepubliceerd op 20 december 2018
Auteur: Edouard Hendrix
Show-Visit Alpha High End TurnhoutOp 15 en 16 december organiseerde Alpha High End in Turnhout ‘The Italian Show’. Een event rond Italiaanse audiomerken waar ook premières te rapen vielen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE