ARTIKEL

Apart ontwerp

Wel eens gehoord van Montegiro platenspelers? Vanaf nu wel. De grote, 80 kilo zware Lusso gaat vanaf 27.390 Euro over de toonbank, de kleine houten Legno vanaf 8.750 Euro. Veel geld tot u de spelers ziet. Leverbare armen zijn van Jelco of DaVinci.

High End Munchen - Montegiro

Zelfs de kleine weegt al 35 kilo, een gewicht dat meer in de voet zit dan in het 7 kilo zware plateau. Een groot deel van de spelers is van edelstaal gemaakt. Zelfs het plateau. Zou dat geen problemen geven met sommige MC elementen vraag ik mij terecht af? De Mondo is een dubbel chassis speler, uit edelstaal opgebouwd, dat ongelofelijk mooi oogt. Hebben, hebben, hebben!

High End Munchen - Montegiro

Pro-Ject steekt een beetje schril af tegen Montegiro, kan wel voor heel wat minder geld een RPM 1 “Genie” instapper leveren tot aan de nu beschikbare high end Xtension met 12 inch Ortofon of Pro-Ject arm. Vet aluminium plateau, motorsturing, in hoogglans zwart of fineer leverbaar. Een regelrechte concurrent voor veel Transrotor spelers en vooral voor veel merken die conservatief bouwen in een sokkel.

High End Munchen - Pro-Ject

Buizenversterkers voor minder dan 500 Euro en toch kwaliteit? Vraag het Yarland type FV34BSA. Zijn vier EL-34 buisjes leveren met plezier 2 x 30 Watt klasse A muziek aan Crafty luidsprekers. Uit Nederland, om meer precies te zijn uit Groningen. De Yarland komt na de show voor een recensie naar mij toe hoorde ik.

High End Munchen - Yarland


EDITORS' CHOICE