ARTIKEL

Vlak over de grens

Stein Musik kennen we niet in Nederland. Deze dealer en fabrikant heeft heel wat te bieden, al verdenk ik hem een beetje van afkijken. Niettemin is de Master Class Amp 2 een goed brok werk dat degelijk oogt. Ooit was ik bij Stein Musik op bezoek en ik werd daar aangenaam verrast met de producten, de kennis en de kwaliteit van het geheel. Even opzoeken op internet waar ze in Mülheim an der Ruhr zitten, alleen al het pand van Stein Musik is een bezoekje waard.

High End Munchen - Stein Musik

Kabels te kust en te keur bij Inakustik. Voor elke toepassing, van goedkoop tot aan de high end klasse, voor high end begrippen nog steeds goedkoop. Inakustik levert naast kabels AmbienTech luidsprekers die in de muur verdwijnen, achter behang of stucwerk en onzichtbaar hun werk doen. Ideaal in vele ruimtes die niet ontsiert mogen worden van de binnenhuisarchitect, in restaurants of musea. Daarnaast zag ik bij Inakustik voor het eerst een groot software aanbod. Platen en digitale dragers.

High End Munchen - Inakustik

Het Zwitserse Vovox er tegenover houdt het bij kabels alleen. Eveneens vaak betaalbare kwaliteit, al gaat de Textura range een grotere aanslag doen op uw geldbuidel dan het uiterlijk zou doen denken. Verder zag ik kabels van merken als Silent Wire, Nordost, Quantum, Atlas Cables, Crystal Cable, van den Hul en vele, vele anderen.

High End Munchen - Vovox


EDITORS' CHOICE