ARTIKEL

CES Audionieuws - deel 5

QED
De uPlay van QED zorgt ervoor dat muziekspelers met Bluetooth draadloos op een geluidsinstallatie kunnen worden aangesloten.

De set bestaat uit een futuristisch vormgegeven ontvanger en een kwalitatief goede aansluitkabel.

Harbeth
De Engelse luidsprekerbouwer Harbeth (Audio Excellence) toont de nieuwe P3ESR luidspreker, die voorzien is van Harbeth`s eigen RADIAL2 conussen. Twintig jaar na de introductie van de oer-P3 is dit de ultieme mini-monitor van het merk.

Bijzonder is dat de P3ESR is ontworpen voor Free-Field gebruik, wat wil zeggen dat hij behoorlijk ver van de (achter)wand opgesteld moet worden voor een optimale weergave.

Electrocompaniet
Het Scandinavische Electrocompaniet (Electrocompaniet AS) komt met superstrak vormgegeven noviteiten, waaronder de MAESTRO, een all-in-1 audio/video systeem met Blu-ray, en de Nordic Tone Model One referentieluidspreker.

Ook nieuw is de Prelude BR-1 Blu-ray speler die naast het leveren van een topklasse  beeld ook zeer goed is in het weergeven van audio van CD.

Bryston
Het Canadese Bryston (D&D Audio) laat op de CES haar nieuwe BCD-1 cd-speler, BDA-1 DAC, BP26 voorversterker, de 28B SST Squared Series eindversterkers en de nieuwe 4B SST Squared eindversterker voor surround luidsprekers zien en horen.


EDITORS' CHOICE