Artikelen van Mick HarmsPioneer en Onkyo komen met firmware-update voor multi-room streaming

Gepubliceerd op 2 augustus 2017
Auteur: Mick Harms
Onkyo NCP-302Twee jaar geleden nam Onkyo de audiovisuele tak van Pioneer over en daar plukken we vandaag nog steeds de vruchten van. Gisteren werd bekend dat er een firmware-update komt die DTS Play-Fi mogelijk maakt op bestaande modellen.
lees verder>>

Handleiding: deze vintage receivers zijn de moeite waard

Gepubliceerd op 29 juli 2017
Auteur: Mick Harms
Yamaha CA-1000Vintage audio-apparatuur wordt steeds populairder. Wellicht is het de hang naar vroeger of misschien was vroeger alles wel écht beter. Welke vintage versterkers kunnen nog steeds mee in de huidige audiomarkt en zijn het geld dubbel en dwars waard?
lees verder>>

Focal Listen krijgt draadloze variant

Gepubliceerd op 26 juli 2017
Auteur: Mick Harms
Focal ListenFocal komt met een draadloze versie van de Listen-hoofdtelefoon. Het Franse bedrijf kondigde ook meteen een nieuwe In-Ear aan: Spark. Er komen twee varianten van: één met draad en één draadloos.
lees verder>>

Fiio kondigt nieuwe generatie muziekspelers aan

Gepubliceerd op 20 juli 2017
Auteur: Mick Harms
Fiio X7 Mark IIFiio heeft drie opvolgers aangekondigd voor zijn huidige lijn en één gloednieuw product. Meest in het oog springende is de opvolger van de Fiio X7.
lees verder>>

Yamaha komt met betaalbare netwerkspeler

Gepubliceerd op 19 juli 2017
Auteur: Mick Harms
Yamaha NP-S303Yamaha heeft een nieuwe netwerkspeler aangekondigd in het lagere segment. De Yamaha NP-S303 is met een prijskaartje van 379 euro zeer betaalbaar te noemen. Gelukkig heeft de NP-S303 meer aan boord dan de prijs in eerste instantie doet vermoeden.
lees verder>>

Schiit kondigt drie nieuwe producten aan

Gepubliceerd op 19 juli 2017
Auteur: Mick Harms
Schiit VidarSchiit heeft op geheel eigen wijze drie nieuwe producten aangekondigd. Het Amerikaanse bedrijf komt met een eindversterker voor luidsprekers: Vidar. Daarnaast werd Gen 5 USB aangekondigd.
lees verder>>

Estelon lanceert digitale audiotechnologie en slimme speaker

Gepubliceerd op 23 mei 2017
Auteur: Mick Harms
Estelon LynxEstelon heeft niet stilgezeten. In München lanceerde het Estse bedrijf een baanbrekende digitale audiotechnologie en toonden het ’s werelds eerste high-end slimme speaker.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE