NIEUWSPioneer

Pioneer en Onkyo komen met firmware-update voor multi-room streaming

Twee jaar geleden nam Onkyo de audiovisuele tak van Pioneer over en daar plukken we vandaag nog steeds de vruchten van. Gisteren werd bekend dat er een firmware-update komt die DTS Play-Fi mogelijk maakt op de Pioneer MRX-5 en MRX-3 draadloze speakers. Ook de Onkyo LS7200 en NCP-302 krijgen de firmware-update per direct. In september volgen ook andere Pioneer-speakers.

Draadloos streamen met DTS Play-Fi

Met DTS Play-Fi kan je in hoge resolutie multi-room streamen. Dat kan met je iPhone of iPad, maar ook met een Android-apparaat. Via het wifi-netwerk wordt de muziek doorgestuurd naar de speakers. De populaire streamingdiensten zoals Spotify, Tidal en Deezer zijn allemaal compatibel. Voor meer uitleg over DTS Play-Fi kan je deze uitgebreide uitleg lezen. 

Ook deze modellen krijgen update

Voor Pioneer volgen updates voor alle modellen uit 2017 met netwerkmogelijkheid en daarnaast krijgen ook de SC-LX901, SC-LX801, SC-LX701, VSX-S520D en de VSX-S520 AV-receivers, de SX-S30DAB stereo netwerkontvanger, de NC-50DAG, XC-HM86D, X-HM86D, X-HM76D en de X-HM76 netwerk CD-spelers, de N-70AE en N50AE netwerkspelers, de FS-W50 en FS-W40 mediaspelers de firmware-update.


EDITORS' CHOICE