NIEUWSYamaha

Yamaha komt met betaalbare netwerkspeler

Yamaha heeft een nieuwe netwerkspeler aangekondigd in het lagere segment. De Yamaha NP-S303 is met een prijskaartje van 379 euro zeer betaalbaar te noemen. Gelukkig heeft de NP-S303 meer aan boord dan de prijs in eerste instantie doet vermoeden.

Via MusicCast Multiroom zijn muziekbronnen als Spotify, Deezer, Tidal, Qobuz en Juke beschikbaar. Ook kan je muziek luisteren via je eigen DLNA-thuisnetwerk. In iedere ruimte in je huis. Daarnaast kan de Yamaha NP-S303 nagenoeg ieder audiobestand aan. DSD, Flac, Apple Lossless, AIF, WAV kunnen allemaal worden afgespeeld. De Burr Brown chip in de NP-S303 kent geen moeite met high-res audio.

Streamen met de Yamaha NP-S303

Volgens Yamaha is de schakeling van de netwerkspeler geoptimaliseerd voor het beste geluid. De audiosignaalweg is zo kort mogelijk gehouden voor een zuivere klank zonder interferentie. De muziekstreamer kan zowel draadloos als met draad in het thuisnetwerk worden geplaatst. Op deze manier komen muziekbestanden van andere aangesloten apparaten beschikbaar, van de muziekcollectie op de pc tot de muziekserver in de vorm van een NAS-harde schijf. iOs en macOS-apparaten kunnen via Airplay worden bereikt. Andere apparaten kunnen gebruikmaken van Bluetooth voor een draadloze overdracht.Muziek in iedere kamer

Dankzij MusicCast Multiroom kunnen alle audiocomponenten, die compatibel zijn met netwerkspelers, gebruikt worden als één systeem. De streamer geeft signalen door aan de andere audiocomponenten waardoor je je muziek in iedere luisterruimte kunt afspelen. Met de gratis MusicCast CONTROLLER app kan je zelfs je muziek afspelen via je iOs of Android smartphone of tablet.

Eind juli beschikbaar

De muziekstreamer Yamaha NP-S303 is vanaf eind juli 2017 te koop in de kleuren zwart en zilver. De adviesprijs is 379,00 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE