NIEUWSFocal

Focal Listen krijgt draadloze variant

Focal komt met een draadloze versie van de Listen-hoofdtelefoon. De Focal Listen werd goed ontvangen door onze recensent. Het Franse bedrijf kondigde ook meteen een nieuwe In-Ear aan: Spark. Er komen twee varianten van: één met draad en één draadloos.

Draadloze Focal Listen

Focal staat vooral bekend om haar luidsprekers, maar timmert ook aan de weg op hoofdtelefoon-gebied. De Focal Utopia, met het stevige prijskaartje van vierduizend euro, is één van de beste hoofdtelefoons die je kunt kopen. Voor de kleinere portemonnee is er de Focal Listen. De draadloze versie krijgt een adviesprijs van 259 euro waarmee het één van de voordeligste draadloze hoofdtelefoons wordt in dit segment. Er wordt een kabel meegeleverd mocht je ook willen luisteren via een hoofdtelefoonversterker of DAP.

Focal Spark Wireless weegt 17 gram

Focal komt daarnaast met twee nieuwe In-Ears. De versie met draad heeft een adviesprijs van 69 euro. Spark Wireless heeft een prijskaartje van 99 euro. Spark Wireless draag je om de nek waardoor het kwijtraken van één van de oordoppen minder waarschijnlijk wordt. Het zorgt ook voor een grotere accucapaciteit. Desondanks wegen de oordopjes slechts 17 gram.

MERK

EDITORS' CHOICE