ARTIKEL

Panasonic vs Pioneer

Dat een Behold versterker met Ascendo daarna nog steeds de audiofiele ziel weet te raken is knap. Kost heel wat minder en bestaat uit een totaal andere techniek. Behold is sterk in digitale elektronica. Ascendo maakt zijn kasten op zware wijze en gebruikt hoogwaardige onderdelen. Ik wil er wel mee gestraft worden.

High End Munchen - dag 2 - Ascendo Behold

Liever niet met de Chario luidsprekers en Lector elektronica opstelling een kamer verder. De man die de demo gaf liep zenuwachtig het volume steeds bij te stellen. Logisch, het was scherp en onaangenaam. Dat moet veel beter te tunen zijn.

High End Munchen - dag 2 - Chario

Twee grote namen die het ineens op een beurs niet weten waar te maken. Misschien was een grotere Chario meer op zijn plaats geweest Dat tussen de demoruimte en de “etalage” slechts een gordijn hing en de “etalage” vol lag met lege dozen kan zo maar de oorzaak van het falen zijn.

High End Munchen - dag 2 - Chario

Twee zijstapje in het high end geweld. Panasonic heeft zijn nieuwe blu-ray spelers klaar. De SC-BT250EG-K is een blu-ray mini systeem, de DMP-BD80-EG-K is de top blu-ray stand alone speler. Met de Panasonic schermen een geduchte concurrent en opvolger voor Pioneer, die zoals bekend kan worden veronderstelt is gestopt met het produceren van plasma schermen.

High End Munchen - dag 2 - Panasonic

Pioneer liet in de ruimte naast Panasonic zien welke kant ze opgaan, meer en betere elektronica voor beeld en muziek weergave. Onder eigen naam en onder de naam TAD voor high end luidsprekers.


EDITORS' CHOICE