NIEUWS

Under Dock Logitech Pure-Fi

Menno Bonnema | 27 oktober 2012

Niks geen fraaie vormgeving, niks geen toeters en bellen. De Logitech Pure-Fi Elite is, ondanks wat haar naam doet vermoeden, zo ongeveer te typeren als de Lada onder de docking stations. Men neme een versterkertje, plakt aan elke zijde een luidspreker en laat aan de bovenkant net voldoende ruimte voor het docken van een iPod. ‘Meer moet dat niet zijn’, zouden onze Vlaamse buren zeggen.

Nee, lang zullen ze bij de Logitech niet gezocht hebben naar een designer. Maar who cares? Zolang het geluid uit de speakers maar goed is, dat is wat telt. En daar zat toevallig de grote verrassing bij deze Pure-Fi Elite. Zou je een soort blindtest doen met dit dock, à la The Voice of Holland: de stoelen van de jury zouden in ieder geval gedraaid worden...

Dit is al stukken beter

Het in februari 2008 op de markt gebrachte dock klonk volgens een aantal critici zelfs een stuk beter dan veel duurdere concurrenten. Door zijn lekker bescheiden afmetingen bovendien uitermate geschikt voor keuken, hobby- of slaapkamer. Maar ook tof klinkend in de badkamer. Helaas niet meer nieuw verkrijgbaar, dus de belachelijk lage prijs van 150 euro maakt je voor niks lekker. Inmiddels opgevolgd door onderstaande Pure-Fi Anywhere. 


EDITORS' CHOICE