Noviteiten Denon

Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2012 | Boston Acoustics

Next komt Denon. Ook zij hebben heel wat in de aanbieding. We beginnen bij het begin en dat zijn de nieuwe AV-Receivers.

AVR-1513: Deze AV-receiver zorgt voor beeld en geluid in al zijn detail. Met 4 HDMI-aansluitingen met ondersteuning voor 3D in Full HD sluit je al je bronnen gemakkelijk aan.


AVR-1713 

AVR-1713: Vijf kanalen van 120 W en daarnaast van geavanceerde netwerk capaciteiten. Deze functies maken het mogelijk om te luisteren naar meer dan duizend gratis Internetradio stations of muziek via een harde schijf (NAS) of computer.

AVR-2113: Deze receiver is uitgerust met 125W x 7 kanalen. Hierdoor heeft de AVR-2113 meer dan genoeg power voor al je entertainment. Hij beschikt over vele mogelijkheden zoals uitgebreide netwerkfunties als Airplay en 4K video mogelijkheden.


AVR-2113

AVR-2313: Ook dit toestel biedt veel netwerkmogelijkheden, flexibiliteit, prestatie en betrouwbaarheid en dit alles met een sterke nadruk op gebruiksgemak.

AVR-3313: Deze nieuweling van Denon moet uitermate geschikt zijn voor home entertainment. De AVR-3313 is voorzien van een netwerkaansluiting waardoor het direct opgenomen kan worden in het thuisnetwerk.

 

Nog een nieuwkomer bij Denon is de AVR-4520, die we hoogstwaarschijnlijk ook bij hun stand mogen bezichtigen. Naast de receivers, kunnen we bij Denon nog enkele nieuwe UD-Spelers bewonderen. Zo krijgen we de DBP-1713UD te zien, die de opvolger vormt van de DBP-1611UD en zich onderscheidt van zijn voorganger door een soberder uitvoering, een aangepast design en een verbeterd transportsysteem. Daarnaast mogen we ook de nieuwe DBP-3313UD bewonderen.

Bij de nieuwe Hifi versterkers zien we de PMA-520, de PMA-720 en de PMA-2020, die stuk voor stuk een prachtige geluidskwaliteit leveren.


Cocoon

Op zoek naar een nieuwe CD-speler? Denon schotelt je de DCD-520, DCD-720 en DCD-2020 voor. Bij de nieuwe iDocks spotten we zowel de Cocoon Home als de Cocoon Portable, die beiden het unieke afgeronde design meekrijgen, waardoor ze er fris en modern uitzien. In het ontwerp zit ook een docking verwerkt waarop je je iPod touch, iPhone of iPad kan aansluiten. Last but not least trakteert Denon nog op een nieuwe line up van headphones.

Over veel van de eerder genoemde producten kun je lezen in dit verslag van de European Conference van de D+M groep in Valencia. Verder kun je kijken op de website van Denon en de Denon Special Page op HiFi.nl. 


EDITORS' CHOICE