Boston Acoustics met M-serie

Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2012 | Boston Acoustics

Om af te ronden, houden we nog even halt bij Boston Acoustics, die vooral uitpakken met hun luidspreaker -en speaker-lijnen:

Zo mogen we getuige zijn van de nieuwe M-Serie luidspreker-lijn, aka de grote broer van de A-serie luidspreker-lijn, die eveneens van de partij zal zijn. De A-serie lijn bracht ons al fraaie en zeer degelijk gebouwde kasten die worden gecombineerd met hoogwaardige luidspreker-units. Benieuwd wat we mogen verwachten van zijn grote broer...


A-serie

Bij de speakers zien we twee nieuwkomers in de vorm van de nieuwe speaker iDock MC300 en de nieuwe AirPlay speaker MC200Air. Meer info over de producten vind je op de website van Boston en op de Boston Special Page.

Dit is een hele boterham waarop D&M Benelux op de New Music Show trakteert, dus be prepared! Over veel van de eerder genoemde producten kun je lezen in dit verslag van de European Conference van de D+M groep in Valencia.

De New Music Belgian Hifi Show is ook dit jaar weer op poten gezet door AudioVideo2day in samenwerking met New Music Brussel.

Showinformatie
New Music Belgian Hifi Show
Zaterdag 6 en zondag 7 oktober
Op beide dagen open van 10.00u tot 18.00u.
Locatie: Dolce La Hulpe Brussels
Meer informatie: AudioVideo2day of New Music

De entree is gratis en er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen rijden er pendelbussen naar de show.


EDITORS' CHOICE