NIEUWSJBL

Tomorrowland in je eigen tuin met de JBL Flip 5 Tomorrowland editie

Tomorrowland heeft een heel speciaal plekje veroverd in het hart van elke liefhebber van dance muziek. Hoe geweldig is het dat je nu die exclusieve Tomorrowland-experience een beetje naar je thuis kunt brengen met de Flip 5 van JBL? Speciaal voor de echte fans, aldus het persbericht van JBL.

JBL Flip 5: bluetooth-luidspreker

Tomorrowland is het hoogtepunt van de festivalzomer, een niet te missen feest op De Schorre in Boom. Helaas, deze zomer geen festivals en dancefeesten. “Maar dit jaar kun je iets speciaals: het dancefestival gaat bij jou door. Van muziek kun je altijd genieten, ook thuis, in de tuin en in het park. En hoe eer je de spirit van Tomorrowland beter dan met deze speciale editie van de Flip 5 Bluetooth-speaker van JBL?” aldus JBL.

Wat is er echt exclusief aan de Tomorrowland-editie van de Flip 5? De witte kleur met gouden accenten oogt heel weelderig en bruist van levenslust - net als de verschillende stages op Tomorrowland zelf. De machtige woofers van de Flip 5 dragen het logo van het festival en pompen mee met de beats. Hoe heftiger, hoe meer ze bewegen. De Flip 5 mag dan wel klein zijn, hij heeft de power om met gemak de kamer te vullen met muziek. Heb je meer nodig? Je kunt meerdere JBL-speakers draadloos met elkaar verbinden via Bluetooth, zodat ze samen een echte wall of sound vormen. Twee, vijf, tien, zelfs honderd JBL-speakers kun je zo koppelen via de PartyBoost-functie.

Op een festival wordt er gefeest. Volle bak, in de regen als het moet. Deze versie van de Flip 5 moet daar dus ook tegen kunnen. Met zijn stevige behuizing omhuld door stof en rubber kan de Flip 5 inderdaad echt alles aan. En dankzij het IPX7-label heb je de garantie dat deze speaker een plens- bui probleemloos van zich afschudt. ”En ja, we weten ondertussen allemaal dat we onze handen moeten wassen; ook deze JBL-luidspreker hou je makkelijk onder de kraan om al het vuil af te spoelen,” stelt fabrikant JBL.

JBL Flip 5 Tomorrowland: kenmerken

Volle accu levert 12 uur afspeeltijd
Milieubewust: de luidspreker zit in een ecologische verpakking
Weerbestendig: deze bluetooth-speaker is altijd festivalproof, ook als het stortregent

JBL Flip 5: prijs en leveringsinformatie

We hebben nog geen officiële prijs en leveringsinformatie vernomen. Ter indicatie, de “gewone” Flip 5 die verkrijgbaar is in verschillende kleuren kost circa 90 euro.


EDITORS' CHOICE