Artikelen van fotograaf FabrikantEsoteric PS-01F: externe voeding voor de voorversterkertrappen van de ge√Įntegreerde versterkers F-01 en F-02

Gepubliceerd op 20 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-20 EsotericPS-01F_2Het Japanse audiobedrijf Esoteric heeft een externe voeding gelanceerd die is bedoeld om de interne voeding van de voorversterkertrappen in de ge√Įntegreerde versterkers F-01 en F-02 over te nemen. De eindtrappen blijven stroom van de interne voeding krijgen, maar met de PS-01F hebben de voortrappen dus hun eigen externe voeding.
lees verder>>

Pro-Ject T2 Super Phono: draaitafel met draaiplateau van glas en ingebouwde phono-versterker

Gepubliceerd op 20 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-20 Pro-JectAudioT2SuperPhono_6Het in Oostenrijk gevestigde Pro-Ject Audio Systems heeft de T2 Super Phono aangekondigd, een draaitafel die is voorzien van een draaiplateau van glas en een ingebouwde phono-versterker. Feitelijk is de T2 Super Phono hetzelfde als het eerdere model T2 W, maar dan zonder draadloze functionaliteit.
lees verder>>

Sennheiser Accentum Plus: draadloze over-ear hoofdtelefoon met ANC

Gepubliceerd op 20 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-20 SennheiserAccentumPlus_8Sennheiser heeft zijn draadloze hoofdtelefoon Accentum die in de herfst van 2023 op de markt is gekomen herzien en aan de hand daarvan de Accentum Plus ontwikkeld en gelanceerd. De Accentum Plus is leverbaar in een witte en zwarte uitvoering met een bijpassende kleur opbergetui.
lees verder>>

Triangle stapt met draaitafel Lunar 1 in de wereld van vinyl

Gepubliceerd op 20 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-20 TriangleLunar1De Franse luidsprekerfabrikant Triangle heeft zijn eerste draaitafel gelanceerd genaamd Lunar 1. De nieuwe Lunar 1 is ontwikkeld samen met het in Oostenrijk gevestigde Pro-ject Audio Systems dat een zeer ruime ervaring heeft met de bouw van draaitafels. De Lunar 1 is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.
lees verder>>

KEF lanceert vijf nieuwe subwoofers vari√ęrend in prijs van 649 euro tot 2.399 euro

Gepubliceerd op 20 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-20 KEFSubwooferFamilyLuidsprekerfabrikant KEF lanceert vandaag de KC92 Force-Cancelling Subwoofer en een viertal Kube Subwoofers. Zowel de KC92 als de vier leden van de Kube-reeks zijn uitgerust met KEF's eigen Digital Signal Processing (DSP) algoritme, de Music Integrity Engine (MIE), √©√©n van de belangrijkste technologische innovaties van het merk. Op maat gemaakt voor elk model, zorgt de unieke MIE ervoor dat elk component binnen de individuele subwoofer in perfecte harmonie werkt. De offici√ęle lancering is over een week, maar myKEF leden kunnen vandaag al bestellen.
lees verder>>

Lenco L-3810: makkelijk te bedienen direct drive draaitafel incl. MM-element

Gepubliceerd op 19 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-19 LencoL-3810Draaitafelmerk Lenco heeft de L-3810 aangekondigd, een draaitafel met directe aandrijving die naar verluidt is ontworpen voor DJ's en thuisluisteraars. De draaitafel is voorzien van een USB-aansluiting om vinylplaten te kunnen digitaliseren. Een element van Audio-Technica wordt meegeleverd, evenals een stofkap.
lees verder>>

Fleetwood Sound Company Excelsior: opvallende (en prijzige!) alles-in-één luidspreker

Gepubliceerd op 19 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-19 FleetwoodSoundCompanyExcelsiorHet Amerikaanse Fleetwood Sound Company is een divisie van Oswalds Mill Audio en beide bedrijven maken opvallende luidsprekers. De nieuwe Excelsior is een opvallende alles-in-één luidspreker, Ja, hij is heel duur, maar dan krijg je wel een handgemaakte hardhouten behuizing en alle denkbare aansluitingen. En de elektronica-modules zijn met de tijd vervangbaar. Of je hem nou mooi vindt of niet, hij is in elk geval apart.
lees verder>>

Ayre Acoustics KX-8: Variable-Gain voorversterker

Gepubliceerd op 19 februari 2024
Auteur: Sinan Kökbugur
2024-02-19 AyreAcousticsKX-8De nieuwe KX-8 Variable Gain voorversterker van het Amerikaanse Ayre Acoustics heeft hetzelfde recept voor echte volumeregeling met variabele versterking als het vlaggenschip KX-R, maar dan in een veel eenvoudigere en kosteneffectievere benadering, zo verklaart de fabrikant. De Ayre KX-8 is voorzien van volledig gebalanceerde circuits met nulfeedback en optioneel kan de KX-8 worden voorzien van digitale ingangen en een streaming-module.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE