Artikelen van fotograaf FabrikantMelco N50-S38: muziekbibliotheek met SSD voor 3,84 TB opslag

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 MelcoN50-S38Het Japanse Melco Audio heeft zijn eerste mid-range SSD-gebaseerde digitale muziekbibliotheek gelanceerd genaamd de N50-S38. De N50-S38 is handgemaakt in Japan en biedt de beste toegang tot Melco solid-state technologie met 3,84 TB opslagruimte, Melco's bekende gebruiksgemak en speciale USB-connectiviteit voor aansluiting op een DA-converter.
lees verder>>

Vinnie Rossi Brama: nieuwe productlijn van versterkers

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 VinnieRossiBrama_3Het Amerikaanse audiobedrijf Vinnie Rossi heeft een nieuwe productlijn van versterkers genaamd Brama gelanceerd. De Brama-productlijn bestaat uit een voorversterker, eindversterker en een geïntegreerd model. Onder de kap zijn buizen van het type 300B verstopt.
lees verder>>

Aavik U-180, U-280 en U-580: geïntegreerde versterkers met analoge en digitale ingangen

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 AavikU-580De Deense audiofabrikant Aavik Acoustics heeft een drietal nieuwe geïntegreerde versterkers gelanceerd. De nieuwe U-180, U-280 en U-580 zijn voorzien van analoge en digitale ingangen. De ontwerpers hebben de twee afzonderlijke borden zoals geplaatst in voorgangers vervangen door een enkel opnieuw ontworpen moederbord en op die wijze het kortst mogelijke signaalpad tussen versterker en DAC heeft gecreëerd.
lees verder>>

CocktailAudio N25 AMP: streamer en versterker met digitale ingangen

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-25 CocktailAudioN25AMPCocktail Audio heeft de N25 AMP uitgebracht, een streamer tevens versterker die voorzien is van digitale ingangen. De N25 AMP fungeert als opslaglocatie en geeft toegang tot verschillende streamingproviders. Een DAB+ en FM-tuner zijn ook ingebouwd.
lees verder>>

Wharfedale vult Elysian productlijn aan met Elysian 1 en Elysian Center

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-25 WharfedaleElysian1andCenterDe Britse luidsprekerbouwer Wharfedale heeft twee modelllen toegevoegd aan zijn vlaggenschip productlijn Elysian. De Elysian 1 is het meest compacte tweeweg model, terwijl de Elysian Center een full-range centerluidspreker is. We hebben al eerder over de Elysian 1 geschreven maar toen waren nog geen details bekend en ook nog geen prijs en leveringsinformatie.
lees verder>>

Advance Paris WTX-Stream Tubes: kleine streamer met buizen en klasse A eindtrap

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-25 AdvanceParisWTX-StreamTubesTubesHet Franse Advance Paris heeft de WTX-Stream Tubes uitgebracht. De WTX-Stream Tubes is een compacte streamer die een tweetal buizen aan boord heeft en een klasse A analoog uitgangstrapje. De gangbare streamingdiensten worden ondersteund alsmede het afspelen van muziek van een NAS. Met een adviesprijs van net geen 400 euro is de WTX-Stream Tubes misschien wel de goedkoopste netwerkspeler met buizen van dit moment.
lees verder>>

Review Servolabs Little/One Mk2: volwassen, afgewogen en volle klank uit een klein kastje

Gepubliceerd op 25 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-06 LittleOneMk2In het voorjaar van 2019 hebben wij kennis gemaakt met de Little/One, een betaalbare, kleine, lichte actieve tweeweg luidspreker die in Amsterdam werd ontwikkeld en geproduceerd. Ondanks zijn kleine formaat produceerde de Little/One een zeer goede weergave van lage tonen. Hoe dan? De Little/One was voorzien van Motional Feedback (MFB), een oorspronkelijk door het Nederlandse Philips ontwikkelde techniek die kleine luidsprekers in staat stelt om een laagweergave te produceren vergelijkbaar met een vloerstaander. De makers van De Little/One hebben niet stilgezeten en hebben de afgelopen jaren gebruikt om de Little/One te verbeteren. Het resultaat is de Little/One Mk2. Hoe klinkt de Little/One Mk2?
lees verder>>

Review Bowers & Wilkins 805 D4

Gepubliceerd op 22 oktober 2021
Auteur: Harro Tillema
Review Bowers & Wilkins 805D4Er is de afgelopen tijd veel te doen geweest rondom de overname van het Britse Bowers & Wilkins. Nadat het bedrijf na de introductie van de vorige 800 D3 Series in handen komt van het Amerikaanse EVA Automation en onder het toenmalige management haar actieve Formation Series introduceert, wordt het begin dit jaar na enige speculatie wederom overgenomen. Ditmaal door Sound United, dat het merk als premium brand naast grote namen als Denon, Marantz, Rotel, Classe, Definitive Technology, Boston Acoustics en Polk Audio positioneert. Een bedrijf waarbij wij het gevoel hebben dat deze muzikale Brit zich nu in een veel beter gezelschap bevindt.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE