Artikelen van fotograaf FabrikantNiimbus US 5 en US 5 Pro: instelbare hoofdtelefoonversterkers

Gepubliceerd op 26 juli 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-07-26 Niimbus-HPA-US-5Niimbus is een merknaam van Lake People, een Duits audiobedrijf dat ook pro-audioproducten op de markt brengt onder de merknaam Violectric. De nieuwste producten van Niimbus zijn de US 5 en US 5 Pro, hoogwaardige hoofdtelefoonversterkers die dual mono zijn opgebouwd en geschikt zouden moten zijn om elke dynamische of magnetostatische hoofdtelefoon aan te sturen. De levering zou volgende maand moeten gaan beginnen.
lees verder>>

Luidsprekers Denton en Linton van Wharfedale straks ook in zwart eiken verkrijgbaar

Gepubliceerd op 26 juli 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-07-26 WharfedaleDenton BlackOakDe Britse luidsprekerbouwer Wharfedale heeft aangekondigd om een zwart eiken versie van zijn modellen Linton en Denton te zullen gaan uitbrengen. We weten nog niet vanaf wanneer de nieuwe luidsprekers leverbaar zullen zijn en voor welke prijs maar de beschikbare informatie willen we alvast delen met onze lezers.
lees verder>>

Jay’s Audio Dac2-Mk3 R-2R: DA-converter voorzien van hoogwaardige onderdelen

Gepubliceerd op 26 juli 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-07-26 JaysAudioDac2-MK3  R-2RJay’s Audio is een bedrijf met slechts enkele producten in het portfolio. Het bedrijf gelooft dat de beste muziekweergave uit digitale bronnen afkomstig is van de Redbook cd-loopwerken. Jay’s Audio heeft de Dac2-Mk3 R-2R uitgebracht als gezelschap van zijn eigen cd-loopwerk en alle andere hoogwaardige cd-loopwerken.
lees verder>>

Review Linn Klimax DSM 2021: de climax in DSM netwerkspelers

Gepubliceerd op 26 juli 2021
Auteur: René van Es
Review Linn Klimax DSMAls groot liefhebber van audio, muziek en het Schotse levenswater is het eigenlijk van de zotte dat ik zo weinig Linn apparatuur voor reviews in huis heb gekregen over de afgelopen 20 jaar. Concerto Audio uit Amsterdam heeft dat vanaf hun Lightship-Amsterdam in één keer goed weten te maken, door het huidige vlaggenschip ter beschikking te stellen: de Linn Klimax DSM 2021 netwerkspeler en voorversterker.
lees verder>>

Review Cambridge Evo 75: heel compleet, alleen luidsprekers toevoegen

Gepubliceerd op 25 juli 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-04-07 CambridgeAudioEvoHet Britse audiomerk Cambridge Audio heeft in april 2021 een nieuwe productlijn aangekondigd genaamd Evo. De eerste twee leden van de nieuwe productlijn zijn een tweetal geïntegreerde versterkers genaamd Evo 75 en Evo 150. Beide toestellen zijn voorzien van een uitgebreide streaming client en zijn dus meer dan een versterker. De gebruiker moet alleen nog luidsprekers toevoegen. In onze testruimte staat de Evo 75, die 75 Watt per kanaal kan leveren. Wat kan de Evo 75 allemaal en hoe is de klank? Dat gaan we onderzoeken.
lees verder>>

Louis Vuitton Horizon Light Up: fraaie draagbare luidspreker, heel apart en heel duur

Gepubliceerd op 21 juli 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-07-21 LouisVuittonHorizonLightUpModehuis Louis Vuitton heeft de Horizon Light Up aangekondigd. Nee, de Horizon Light Up is geen wierook dispenser of olielamp, ook geen UFO, maar een fraaie draagbare luidspreker die zou moeten dienen als artistiek middelpunt van je woonkamer of outfit. De Horizon Light Up onderscheidt zich met zijn uiterlijk van andere draadloze luidsprekers. Ook de prijs steekt ver uit boven die van vrijwel alle andere draadloze luidsprekers op de markt. Het kost een paar centen maar dan heb je ook iets aparts.
lees verder>>

Sony HT-A7000: 7.1.2-soundbar met virtueel surroundgeluid

Gepubliceerd op 21 juli 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-07-21 SonyHT-A7000Sony heeft een nieuwe soundbar aangekondigd genaamd HT-A7000. De HT-A7000 heeft 7.1.2-kanalen, twee omhoog gerichte speakers voor overhead sound, twee beam tweeters en vijf voorluidsprekers voor bredere surround en een ingebouwde tweevoudige subwoofer voor diepe bassen. In combinatie met Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround, creëert de HT-A7000 een virtueel surroundgeluid dat van alle richtingen komt. Geniet optimaal van de sensatie van Dolby Atmos en DTS:X, aldus Sony. Optioneel kunnen een subwoofer en achterluidsprekers worden toegevoegd. In september komen de soundbar, subwoofer (keus uit twee modellen) en achterluidsprekers op de markt.
lees verder>>

Elipson lanceert houten versies van Chroma 400 draaitafels

Gepubliceerd op 20 juli 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-07-20 ElipsonChroma400De Franse fabrikant Elipson heeft afwerkingen met echt hout aangekondigd van zijn Chroma 400 productlijn van draaitafels. De koper kan nu naast de gekleurde versie kiezen voor meer klassieke versies van de leden van de 400 productlijn.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE