Artikelen van fotograaf FabrikantSony Classical brengt klassieke muziek in huis (de concertzaal is gesloten)

Gepubliceerd op 28 maart 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-03-28 Sony ClassicalAtHomeHet bijwonen van een concert is momenteel niet mogelijk en om die reden organiseren veel grote en kleine orkesten en muziekgroepen online utvoeringen, al dan niet gratis of tegen gereduceerd tarief. Onder het motto #ClassicalAtHome presenteert Sony Classical diverse online activiteiten van artiesten, van livestream van thuis tot Q & A-sessies en concertopnames die alleen online kunnen worden ervaren.
lees verder>>

Bouw zelf jouw buizenversterker bij TubeSociety

Gepubliceerd op 27 maart 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
TubeSocietyVoor veel muziekliefhebbers gaat er niets boven het geluid van een buizenversterker. Bij TubeSociety, een afdeling van ingenieursbureau Vanderveen, leren de cursisten stap voor stap een eigen buizenversterker te ontwerpen en te bouwen. De inschrijving voor deze jaarlijks terugkerende cursus is nu geopend. Naar verwachting zullen de lessen in september 2020 starten.
lees verder>>

DALI Menuet SE: luxe versie van bestaande monitorluidspreker

Gepubliceerd op 27 maart 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-03-27 Dali Menuet SEDe Deense luidsprekerfabrikant DALI heeft de Menuet SE (Special Edition) aangekondigd, een compacte tweeweg basreflex monitorluidspreker. De DALI Menuet SE, feitelijk een verbeterde versie van het bestaande model Menuet, wordt door het Deense merk gepresenteerd als de meest geavanceerde compacte luidspreker die het merk heeft ontworpen. Volgens DALI heeft de Menuet SE de eigenschappen en klank van grotere modellen. De afwerking is in satijn walnoot. We weten nog niet vanaf wanneer de nieuwe Menuet SE leverbaar zal zijn.
lees verder>>

Audiolab opent eigen webstore

Gepubliceerd op 27 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2019-01-29 Audiolab 6000N PlayHet Engelse audiomerk Audiolab staat bekend om een complete range van versterkers, cd- en netwerkspelers en actieve luidsprekers. Die zijn voor liefhebbers in de Benelux per direct ook in de eigen webstore te vinden: audiolabstore.nl.
lees verder>>

Huawei en Devialet maken samen de Sound X

Gepubliceerd op 27 maart 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-03-27 Huawei Devialet Sound XHet Chinese Huawei en het Franse audiobedrijf Devialet hebben samen de Sound X ontwikkeld. De Sound X is een draadloze luidspreker met smartfuncties die volgens beide bedrijven beter klinkt dan de gangbare smartluidsprekers van de grote techbedrijven. We weten niet wanneer de Sound X naar Europa zal komen en voor welke prijs, maar de beschikbare informatie willen wij alvast delen met onze lezers.
lees verder>>

Nieuw audiomerk Epos introduceert productlijn van hoofdtelefoons

Gepubliceerd op 26 maart 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-03-26 Epos AdaptHet nieuwe audiomerk Epos is geboren uit de passie om de uitstekende geluidservaring naar een nog hoger niveau te tillen. Epos onthult een aantal co-branded producten onder de naam EPOS | SENNHEISER voor professionals die op zoek zijn naar audio oplossingen die zich aan hun drukke levensstijl aanpassen; veelzijdig, uitstekende geluidskwaliteit en met een stijlvol, eigentijds ontwerp, aldus Epos.
lees verder>>

Headphone Auditions is open, maar conform de richtlijnen van het RIVM

Gepubliceerd op 26 maart 2020
Auteur: Redactie Hifi.nl
2020-02-03 HEDDphoneDe in Amsterdam gevestigde hoofdtelefoonspecialist Headphone Auditions is net als veel winkels ondanks de dreiging van het coronavirus geopend, maar er is wel een aangepast deurbeleid. Ook wordt er gewerkt met mondkapjes. Er is ook een voordeel: wie in alle rust wil luisteren, krijgt daar alle gelegenheid voor en zal niet worden gestoord.
lees verder>>

Atlantic Technology FS-HR280: quad-driver hoofdtelefoon, nu met korting

Gepubliceerd op 26 maart 2020
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-03-26 AtlanticTechnology FS-HR280Het Amerikaanse audiobedrijf Atlantic Technology heeft de levering van de eerder aangekondigde over-ear hoofdtelefoon type FS-HR-280 gestart. De hoofdtelefoon wordt bovendien met 50 dollar introductiekorting aangeboden. De FS-HR280 heeft vier drivers per oorschelp aan boord.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE