NIEUWSJBL

De 8-kanaals DA850 en 16-kanaals DA1650 zijn nieuwe custom-install versterkers van JBL

Het Amerikaanse audiomerk JBL heeft de 8-kanaals DA850 en 16-kanaals DA1650 gelanceerd en deze veelkanaals versterkers zijn ontworpen om te werken met elke bestaande inbouw luidspreker van JBL. Het zijn compacte versterker die zijn bedoeld voor plaatsing in een 19 inch reksysteem. Beide versterkers zijn flexibel in te zetten.

De DA850 en DA1650 bieden respectievelijk vier en acht audiozones in een compact 1U-ontwerp. De uitgangen zijn paarsgewijs brugbaar om aan hoge vermogensvereisten te voldoen.

Volgens opgave van JBL bieden zowel de DA850 als de DA1650 50 Watt vermogen voor elk van hun in klasse D werkende kanalen bij een belasting van acht Ohm en 110 Watt bij vier Ohm. Door hun uitgangen te overbruggen, neemt het nominale vermogen toe tot 185 Watt bij belastingen van acht ohm. Voor extra flexibiliteit kan elke audiozone een onafhankelijke bron bevatten, of kan een enkele bron over alle zones worden gedeeld met behulp van de algemene audio-ingang. Bovendien kunnen zones die een audiobron delen, worden uitgebreid over meerdere versterkers met behulp van de globale audio-uitgang.

De DA-versterkers bieden drie inschakelopties voor de vermogensmodus, d.w.z. een 12 Volt-trigger, autosense en gewoon aan (of uit) met een knop. Natuurlijk zijn de eindtrappen beveiligd tegen oververhitting.

Prijzen en leveringsinformatie voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.


EDITORS' CHOICE