NAD M33

291 x bekeken | geplaatst op 4 mei 2024

€ 4.099,-



kenmerken

Merk NAD
Categorie Stereo versterker
Type NAD M33
Serienummer
Conditie Demo
Bouwjaar
Geplaatst op 04-05-2024

Beschrijving


Te koop: NAD M33 (Demomodel, in nieuwstaat alle toebehoren er bij met volledige garantie!)
Normale prijs: €5.799,-
NU voor: €4.099,-

Wij zijn officieel dealer van NAD!

Vragen over dit of andere producten die wij aanbieden ?
Neem gerust contact met ons op.

Telefonisch via :
Tel. +31 (0) 6 – 8359 40 19

Whatsapp :
Tel. +31 (0) 6 – 8359 40 19


Email :
Info@audioexpert.nl

AudioExpert Den Bosch
Hinthamerstraat 111-113
5211 MH Den Bosch

Zo - Gesloten
Ma – Gesloten
Di – 10.00u – 18.00u
Wo – 10.00u – 18.00u
Do – 10.00u – 18.00u
Vr – 10.00u – 18.00u
Za – 10.00u – 17.00u

NAD M33 – unieke EISA-bekroonde, high-end stereoversterker met 2 x 200 watt, Bluesound-streaming en Purifi-technologie voor een perfect geluid bij elk volume en iedere luidspreker
• Superexclusief en solide ontwerp met een afwerking van aluminium
• State-of-the-art Purifi Eigentakt-versterkertechnologie
• Extreem helder en gedetailleerd geluid en veel vermogen bij elke belasting en ieder volume
• Geïntegreerde Bluesound-multiroomstreaming (BluOS)
• Digitale Dirac Live-ruimtecorrectie

De NAD M33 is de ultieme high-end stereoversterker met heel veel draadloze features. Hij stuurt moeiteloos zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan. Je hebt dus geen stapels met apparaten, dikke kabelbundels en verschillende afstandsbedieningen meer nodig. Met de M33 en een paar goede hifi-luidsprekers krijg je een uitgebreid en gebruiksvriendelijk high-end muzieksysteem en een indrukwekkende tweekanaals home-cinema met alles wat je maar nodig hebt.
De NAD M33 is de eerste geïntegreerde versterker ter wereld die gebruikmaakt van de analoge Purifi Eigentakt klasse D-technologie. Deze revolutionaire technologie zorgt voor de ongekende geluidskwaliteit van de M33. Je hebt serieus nog nooit een versterker gehoord met zo veel vermogen en een zo geraffineerd geluid tegelijkertijd – en zeker niet voor deze prijs. De M33 handelt ingewikkelde passages probleemloos af en stuurt zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan tot een volume dat je maar zelden ziet bij een geïntegreerde versterker.
In combinatie met Bluesound-streaming, Dirac-ruimtecorrectie en eindeloos veel input-mogelijkheden is de M33 nu al klaar voor de Hall of Fame. Dat blijkt ook uit het feit dat deze versterker de prestigieuze EISA Award heeft gewonnen als ‘Best Product 2020-2021’ in de categorie Smart Amplifier.
Onderaan deze productbeschrijving kun je meer lezen over de Purifi Eigentakt-technologie. En als je meer geïnteresseerd bent in muziek dan in technologie kun je genoegen nemen met het feit dat vervorming en problemen met ‘moeilijke’ luidsprekers nu verleden tijd zijn. De M33 en Purifi hebben dat voor je opgelost.
Superexclusief en gebruiksvriendelijk ontwerpDe M33 heeft dezelfde stijlvolle behuizing van massief aluminium als de andere producten uit de Masters Series. Het mooie 7”-touchpanel is in één woord geweldig en heel handig, of je nu de M33 direct op het apparaat zelf bedient of via Bluesound luistert naar de muziek van een streamingservice of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk de album-art, informatie over het nummer, de artiest enz. weer.
Je kunt het scherm ook instellen om VU-meters weer te geven, als balk of met een naald, en dat zelfs per individuele input. En door over het touchscherm te vegen, kun je een andere input selecteren – best wel cool, vinden wij!
Op de voorkant zit een exclusieve koptelefoonuitgang die wordt aangestuurd door een discreet opgebouwde koptelefoonversterker die zowel planar- als studiokoptelefoons met hoge impedantie aanstuurt met echte hifi-kwaliteit. En als je de M33 wilt combineren met je draadloze Bluetooth-koptelefoon kan dat ook heel goed, dankzij de geïntegreerde tweerichtings-Bluetooth.
De NAD M33 is verkrijgbaar met een zilverkleurige afwerking. Inclusief programmeerbare systeemafstandsbediening. IR-afstandsbediening voor Bluesound apart verkrijgbaar.
Bluesound – compromisloze muziekstreamingDe NAD M33 is standaard voorzien van Bluesound, het allerbeste en meest geavanceerde multiroomsysteem dat er bestaat. Hiermee kun je streamen met een schitterende geluidskwaliteit, en met de Bluesound-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies binnen handbereik.
Je krijgt toegang tot internetradio, TIDAL, Spotify Connect, Deezer en nog veel meer andere streamingservices. Als je wilt, of wanneer je maar wilt, kun je het systeem in een handomdraai uitbreiden met draadloze luidsprekers of andere Bluesound-spelers, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.
Een exclusief detail is dat Bluesound ook MQA-audio ondersteunt, waardoor je muziek kunt streamen met 24-bit/192kHz HD-resolutie, bijvoorbeeld van TIDAL HiFi. Zo krijg je een geluid dat beter klinkt dan een CD. En als je veel naar muziek luistert, mag je de combinatie van Bluesound en de M33 natuurlijk niet missen!
Digitale Dirac Live-ruimtecorrectieDe NAD M33 is voorzien van de basisversie van het geavanceerde Dirac Live-systeem voor digitale ruimtecorrectie. Via een meetmicrofoon en een smartphone/tablet/PC/Mac kun je de audiorespons op verschillende posities in je luisterkamer meten, en vervolgens corrigeert het systeem de fouten die hierin kunnen ontstaan. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan basresonanties of te veel hoge tonen.
Dirac Live kan de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeteren en het systeem wordt wereldwijd erkend vanwege zijn uitstekende prestaties. Het is dan ook erg populair in bioscopen, geluidsstudio’s, luxe-auto’s en andere high-end situaties. De app is in veruit de meeste gevallen voldoende, maar als je nog meer instellingsmogelijkheden wilt, kun je het proces uitvoeren via de computer. En als je echt all-in gaat, kunt je upgraden naar de Full Frequency-versie waarmee je het volledige hoorbare spectrum aan kunt passen.
Dankzij Dirac Live is de NAD M33 een uitstekende manier om het geluid in jouw luisterkamer precies in te stellen zoals jij dat wilt. Met twee onafhankelijke subwooferuitgangen kan de M33 in principe het Dirac Bass Management ook gebruiken voor ruimtecorrectie van de aangesloten subwoofers (toekomstige update).




EDITORS' CHOICE