14-05-2024 (artikel)

Fotoverslag: High End M√ľnchen 2024

De High End-beurs in M√ľnchen is ontegensprekelijk het belangrijkste hifi-event ter wereld. Dat viel dit jaar absoluut weer op, want het regende aankondigingen. In¬†het nieuws¬†vind je de belangrijkste lanceringen zodat je weet wat er reilt en zeilt qua audio voor fijnproevers. Maar de sfeer en de beleving willen we je ook meegeven - al kan niets echt tippen aan zelf rondlopen op de beursvloer van het MOC. lees verder »
17-06-2024 (artikel)

Interview Siegfried Amft, T+A: "Geluidskwa...

Zoals elk jaar had T+A op High End Munchen 2024 bijzonder veel te vertellen. Naast een aantal productintroducties lichtte het oerdegelijk Duitse merk de sluier van een nieuw platform dat zijn toekomstig... lees verder »
07-06-2024 (artikel)

Interview Bill Low, AudioQuest: "Kabels ne...

Het is niet vaak dat er een kans is om te spreken met de charismatische maar ook idiosyncratische topman van AudioQuest. Op High End Munchen konden we Bill Low 'even' -nou ja, dertig minuten werden er n... lees verder »

01-06-2024 (artikel)

Interview Sean Kim van HiFi Rose: "We will...

Een paar jaar geleden had nog niemand van HiFi Rose gehoord. Ondertussen staan de streamers en versterkers van het Koreaanse merk op vele verlanglijstjes. Over die steile opmars in de hifi-wereld en de ... lees verder »
30-05-2024 (artikel)

DS Audio toont noviteiten op High End M√ľn...

De Japanse fabrikant DS Audio maakt bijzondere draaitafelelementen. Spoelen en magneten zijn verwijderd en de bewegingen van de naald worden optisch uitgelezen. DS Audio introduceerde tijdens High End M... lees verder »

Clearaudio Celebrity ...

De Duitse draaitafelfabrikant Clearaudio heeft de Clearaudio Celebrity Series aangekondigd, een productlijn van draaitafels die is bedoeld als eerbetoon aan grote artiesten. De Celebrity Series trapt af met de Clearaudio Celebrity Al di Meola Edition, vernoemd naar √©√©n van de grootste gitaristen. De... lees verder »

AVM was present op Hi...

De Duitse audiofabrikant AVM was natuurlijk aanwezig op de afgelopen High End audiobeurs in M√ľnchen, maar had naast een luisterruimte in het MOC ook grote toonruimtes gehuurd in het tegenover het MOC liggende Motorworld, waar de liefhebbers naast prachtige audio ook zeldzame sportauto‚Äôs konden bewo... lees verder »

Avantgarde Acoustic s...

De Duitse fabrikant van hoornluidsprekers Avantgarde Acoustic had een grote ruimte op de High End audiobeurs in M√ľnchen waar het bedrijf zijn nieuwste modellen Mezzo G3 en Colibri heeft gepresenteerd. lees verder »