11-05-2019 (artikel)

Verslag: High End M√ľnchen (1)

In mei leggen alle vogels een ei ‚Äď en trekken hifi-liefhebbers en de -industrie massaal naar M√ľnchen. De High End Show in de Beierse stad is de belangrijkste hifi-beurs ter wereld, met talloze productintroducties. Niet te missen dus! Er valt zoveel te doen en te zien in M√ľnchen dat we niet alles kunnen brengen in √©√©n verslag. In een eerste deel kijken we naar de grotere trends en baanbrekende introducties, in een tweede deel zoomen we in op streaming, specifieke demo‚Äôs en meer high-end spullen. lees verder »
27-04-2021 (artikel)

High End Munchen schuift toch door naar m...

Spijtig maar niet geheel verrassend nieuws van 's werelds leukste audioshow vandaag: er zal in 2021 geen High End M√ľnchen zijn. High End 2021, dat al verzet was van mei naar september 2021, schuift a... lees verder »
17-03-2021 (artikel)

High End M√ľnchen 2021 nu volledig volgeb...

De organisator van het evenement, de High End Society Service GmbH, is verheugd aan te kunnen kondigen dat de High End 2021, een jaarlijkse audiobeurs in de Duitse stad M√ľnchen is volgeboekt, zelfs v... lees verder »

17-11-2020 (artikel)

High End Munchen 2021 verplaatst van mei ...

High End Society Service GmbH, de organisatie achter de jaarlijkse High End audiobeurs in M√ľnchen, heeft laten weten dat de editie van de beurs die gepland staat voor 2021, verschoven zal worden. Aan... lees verder »
28-09-2020 (artikel)

High End M√ľnchen 2021 is officieel aange...

De High End Society, die de jaarlijkse audiobeurs High End M√ľnchen runt, heeft aangekondigd dat het plannen heeft voor een show in 2021 op de MOC-locatie waar de beurs al vele jaren wordt gehouden. D... lees verder »

High End M√ľnchen 202...

Zojuist is naar buiten gekomen dat de jaarlijkse High End audiobeurs, die altijd plaatsvindt in de maand mei in de Duitse stad M√ľnchen, voor dit jaar is geannuleerd. De dreiging van het coronoavirus is de oorzaak van de annulering. High End Society, de organisatie achter het evenement, heeft de ann... lees verder »

High End M√ľnchen 202...

De editie van de jaarlijkse High End audiobeurs in de Duitse stad M√ľnchen zal dit jaar plaatsvinden van 14 t/m 17 mei. Een paar honderd exposanten, waaronder een groot aantal fabrikanten van audioapparatuur, uit veertig verschillende landen, zullen hun producten demonstreren aan het publiek, de per... lees verder »

Auralic Altair G1 Dig...

Auralic heeft in M√ľnchen een nieuwe toevoeging aan de veelgeprezen G1-serie onthuld waarmee het merk haar reputatie in het ontwikkelen van bijzondere digitale bronnen verder uitbouwt: de vernieuwde Altair G1 draadloze streamer. Daarnaast is ook de Sirius G2 Upsampling Processor - na jaren van ontwi... lees verder »