11-05-2019 (artikel)

Verslag: High End München (1)

In mei leggen alle vogels een ei – en trekken hifi-liefhebbers en de -industrie massaal naar München. De High End Show in de Beierse stad is de belangrijkste hifi-beurs ter wereld, met talloze productintroducties. Niet te missen dus! Er valt zoveel te doen en te zien in München dat we niet alles kunnen brengen in één verslag. In een eerste deel kijken we naar de grotere trends en baanbrekende introducties, in een tweede deel zoomen we in op streaming, specifieke demo’s en meer high-end spullen. lees verder »
28-09-2020 (artikel)

High End München 2021 is officieel aange...

De High End Society, die de jaarlijkse audiobeurs High End München runt, heeft aangekondigd dat het plannen heeft voor een show in 2021 op de MOC-locatie waar de beurs al vele jaren wordt gehouden. D... lees verder »
28-02-2020 (artikel)

High End München 2020 geannuleerd vanweg...

Zojuist is naar buiten gekomen dat de jaarlijkse High End audiobeurs, die altijd plaatsvindt in de maand mei in de Duitse stad München, voor dit jaar is geannuleerd. De dreiging van het coronoavirus ... lees verder »

28-01-2020 (artikel)

High End München 2020 van 14 tot en met ...

De editie van de jaarlijkse High End audiobeurs in de Duitse stad München zal dit jaar plaatsvinden van 14 t/m 17 mei. Een paar honderd exposanten, waaronder een groot aantal fabrikanten van audioapp... lees verder »
01-09-2019 (artikel)

Auralic Altair G1 Digital Audio Streamer ...

Auralic heeft in München een nieuwe toevoeging aan de veelgeprezen G1-serie onthuld waarmee het merk haar reputatie in het ontwikkelen van bijzondere digitale bronnen verder uitbouwt: de vernieuwde A... lees verder »

Interview: Tom DeVest...

Op High End München 2019 afgelopen maand gingen we ook even langs bij Como Audio om bij te praten met Tom DeVesto. De afgelopen veertig jaar timmerde hij gepassioneerd aan de weg, met zeer eigen concepten en merken zoals Tivoli en nu Como Audio. Vernieuwing, dat schuwt DeVesto nooit. lees verder »

Nubert nuPro XS-7500:...

Het Duitse audiobedrijf Nubert heeft de XS-7500 op de afgelopen High End audiobeurs in München aan het publiek laten zien. De XS-7500 is een forse actieve soundbar die voorzien is van acht drivers. Het verschil met veel andere soundbars is het forse formaat en het grote draagvermogen. Dankzij de HD... lees verder »

Focal Spectral 40th: ...

De Franse luidsprekerbouwer viert dit jaar zijn veertigste verjaardag. Het feestje wordt luister bijgezet door het uitbrengen van een aantal jubileummodellen waaronder de Spectral 40th. We hebben de Spectral 40th al even mogen bewonderen op de afgelopen High End in München. Inmiddels zijn meer gege... lees verder »