NIEUWS

HiFi.nl op CES 2012

Redactie HiFi.nl | 09 januari 2012

Dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 januari zijn de ogen van menig hifi-liefhebber weer op de showruimtes van diverse hotels in Las Vegas, Nevada gericht. De International Consumer Electronics Shows 2012, een platform voor de introductie van zo`n 20.000 (!) productinnovaties, is geen ongeringe bron van interessante audio/video-nieuws. We gaan de beste primeurs er zeker uitlichten!

Deze en mogelijk komende week zullen we ons eigen platform uitgebreid benutten om de beste, mooiste en interessante primeurs en shownieuwtjes te delen. Uiteraard zijn we ook aanwezig om verslag te doen, plaatsen we dagelijks een aantal berichten, en zullen we volgende week een totaalportretje publiceren. De aanvullende items zullen we steeds in dit verzamelartikel toevoegen. Stay tuned!

 

Klikbaar...

Zo hebben we afgelopen weekend al een nieuwsberichtje geplaatst over een nieuw lijn van waterdichte gadgets, zoals MP3-spelers en FM-radio`s. Ook hebben we een item rond Cambridge Audio, en de diverse productinnovaties die het merk deze week aan de bezoekers voorstelt. Via de filmpjes op het YouTube-kanaal dat ze gedurende de show zullen updaten kun je later deze week zien welke nieuwe apparaten zij naar Las Vegas hebben gehaald. 

Uiteraard zijn er ook beeld-nieuwtjes te melden. Zo presenteert Sharp vandaag een aantal primeurs, waaronder 80 inch LED schermen en een nieuw model 3D HD-projector.

Daarnaast vind je hier een nieuwsberichtje in de categorie gadgets, en keken we ook vooruit naar de presentatie van de Neat Iota speakers

Thiel Audio presenteert een aantal nieuwe subwoofers

Ook Dynaudio heeft een primeur

Diverse nieuwe modellen van Sony.

De AirPlay gadget van Griffin

En de bijzondere primeur van Wadax, de La Pasión luidsprekers

En kijk hier voor een overzicht van alle CES 2012-items


EDITORS' CHOICE