NIEUWSSharp

Sharp pakt uit op CES 2012

Redactie HiFi.nl | 10 januari 2012 | Sharp

Sharp pakt flink uit en komt op de CES met een aantal innovatieve nieuwe produkten en technologieen, ontworpen om consumenten op een nieuwe manier naar hun content te laten kijken.

“De produkten die we tentoonstellen demonstreren Sharp’s passie om innovatieve produkten te creeeren die de verwachtingen van de mensen te boven gaan”, zegt John Herrington, president van Sharp Electronics Marketing Company America, een divisie van Sharp Electronics Corporation. “Van grote beeldschermen tot interactieve touchscreens naar het laatste in solar-technolgie, de geshowde produkten zijn ontworpen om het leven van de mensen te verrijken, zowel thuis als op het werk en overal daar tussen.”

Eén van de hoogtepunten van de introducties van Sharp op de CES is de LC-80LE844U (80 inch diagonaal) AQUOS® 3D LED TV. Het is ‘s werelds eerste 80-inch 3D LED TV, die het dubbele kijkoppervlak in vergelijking met een 55-inch bidet. De full HD 1080p LC-80LE844U bevat Sharp’s Quattron™ technologie voor meer kleuren en de helderste 3D beelden.biedt volledige LED-backlighting en de 240Hz zorgt voor een nagenoeg verdwijnen van beeldonscherpte bij snel bewegende beelden. Het bevat tevens ingebouwde WiFi en biedt toegang tot de meest populaire apps, zoals Netflix, Hulu, Facebook, CinemaNow en Youtube.

Verdere details van een aantal van de tentoongestelde nieuwe produkten op de CES: Een grote TV Line-Up Een volledige range van 2012 AQUOS LED TVs, van 32 tot 80-inch. De meeste toestellen hebben een ingebouwde WiFi. Sharp AQUOS LED TV’s zijn extreme energie-zuinig and alle Sharp 60-inch+ LED TV’s gebruiken gemiddeld minder dan 22 dollar aan electriciteit per jaar. Slimmere Televisie Sharp’s SmartCentral™ is ontworpen om het middelpunt te zijn van de nieuwe Sharp TV ervaring. Het bevat picture-in-picture, het zoeken naar content, web browsing en biedt toegang tot de meest populaire apps, zoals Netflix, Hulu, Facebook, CinemaNow en Youtube.

Zien is geloven met ICC-4K
Sharp onthult zijn ICC-4K LED-TV. Deze biedt vier keer de ‘normale’ 1080p resolutie, resulterende in een nog veel beteer beeldkwaliteit. AQUOS Freestyle Voor consumenten die op zoek zijn naar ultra dunne LED TV’s die voor flexibele plaatsing in huyis zorgen, biedt Sharp de AQUOS Freestyle concept, leverbaar van 20 tot 60-inch. De beste van de beste Sharp showed ook zijn breed toegejuichde, reeds met prijzen onderscheiden ELITE LED TV serie. Door een samenwerkingsverband met Pioneer kan nu het beste geboden worden op zowel visueel als audio gebied. Preciese projectie Sharp komt met de nieuwste 3D ready high-defintion DLP® home theater projector: de XV-Z30000. Deze belooft een ongekende 3D-weergave! Niet zomaar een blu-ray spelerNot Just a Blu-ray™ Player Sharp laat twee nieuwe modellen op de beurs zien: de BD-AMS10U en de BD-AMS20U. Beide modellen beschikken over de nieuwe SmartCentral interface (zie boven).

De nieuwe XV-Z30000


EDITORS' CHOICE