Artikelen van fotograaf Quintijn BultermanReview Teufel Airy Sport TWS

Gepubliceerd op 2 maart 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
teufel airy sport tws _5Dat sportkoptelefoons en in-ears Hot Business, dat mag toch geen verrassing meer heten. Zeker nu het betere weer dan eindelijk op komst is, zetten veel fabrikanten in op personal audio voor tijdens het sporten. Een tijdje geleden hebben we daarom al eens naar de Shokz Openrun gekeken, de #botconductiehoofdtelefoons (Scrabble-alert) met een behoorlijke out-of-the-box benadering. Teufel heeft ons nu de Airy Sport TWS in-ears toegestuurd. Dat belooft weer een hoop lichaamsbeweging voor het goede doel; een review.
lees verder>>

Review Sbooster BOTW MKII: een tweak of een pure upgrade?

Gepubliceerd op 31 januari 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
2018-09-14 Sbooster BOTW-PP-ECO-MKII (1024x768)Het is een onderdeel dat ons allemaal wat blijft verbazen; stroom! En dan natuurlijk met name de invloed ervan, en wat je daar zoal tegen kunt doen. We hebben dat persoonlijk al volop ervaren met de Niagara-producten van AudioQuest, de 1200 en de 3000. Maar durf eens een stap verder te gaan en we worden verrast door de hoeveelheid producten die je dan vindt, waarbij we om één naam niet echt heen kunnen: Sbooster. In deze review kijken we naar de Sbooster BOTW MKII.
lees verder>>

Review JBL BAR 9.1: een Sonos-killer in een fraai jasje

Gepubliceerd op 17 januari 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
JBL Bar 9.1In veel woonkamers is een soundbar niet meer weg te denken. Het is een broodnodige verrijking van het tv-geluid van moderne, platte toestellen. Tegelijkertijd is de gemiddelde soundbar inmiddels van dusdanig niveau, dat er ook lekker muziek mee geluisterd wordt. Een allround systeem dus, met een allround sound. En als er een fabrikant is die een geweldige sound voor de massa kan neerzetten, dan is het JBL wel. Logisch dus dat ook zij op de soundbartrein gesprongen zijn.
lees verder>>

Zelfbouw met Samsung SSD: bouw je eigen muziekstreamer

Gepubliceerd op 13 januari 2022
Auteur: Quintijn Bulterman
Samsung SSDAl die prachtige reviews over mooie audioproducten zijn leuk en aardig. Je kan die fraaie producten kopen, neerzetten en er direct van genieten. Maar soms is het veel leuker om zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat is iets wat we de gemiddelde audiofiel niet hoeven te vertellen. Maar misschien is meteen je eigen luidspreker bouwen iets te veel van het goede. Tegenwoordig kun je gelukkig prima aan de slag met andere projecten. Door de sprong in streaming is het bijvoorbeeld vrij eenvoudig om je eigen muziekstreamer te maken. Of laten we zeggen, 'audiofiele pc'. We nemen je graag mee in dat project.
lees verder>>

iPhone 13 review TechFi

Gepubliceerd op 22 november 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
iPhone 13 review_1Je kunt er de klok op gelijk zetten. Elke september introduceert Apple een nieuwe iPhone. Ook dit jaar weer, we zijn inmiddels bij nummertje 13.
lees verder>>

Review Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren Edition

Gepubliceerd op 8 november 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Klipsch McLaren_9We kennen Klipsch van prachtige speakers, maar de product line is gegroeid. Zo hebben we al een keer de True Wireless T5 van Klipsch mogen testen. De ontwikkelafdeling bij Klipsch zit niet stil en stuurde ons deze keer de T5 II True Wireless Sport McLaren Edition op. En ondanks dat we groot fan zijn van Max Verstappen, doen we helemaal niet moeilijk om een Mclaren Edition te reviewen. Uiteindelijk gaat het om het product, nietwaar?
lees verder>>

Review Sound By Sweden Nero-TX; een Supra geluid

Gepubliceerd op 22 september 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Sound by SwedenSound by Sweden is geen nieuw merk voor de redactie van HIFI.NL. Jamie testte eerder bijvoorbeeld de Nitro-X van Sound by Sweden, een headphone die qua functies heel sober is uitgerust, maar wél goed scoorde op de vlakken die tellen. Denk daarbij aan goed geluid en draagcomfort voor een zeer betaalbare prijs. Ondertussen heeft het merk, een dochteronderneming van Supra, ook een setje betaalbare in-ear uitgebracht: de Sound by Sweden Nero-TX.
lees verder>>

Review: Samsung Neo QLED 55QN95A

Gepubliceerd op 26 augustus 2021
Auteur: Quintijn Bulterman
Samsung Neo QLED 55QN95ASamsung stuurde ons vlak voor aanvang van het EK hun allernieuwste paradepaardje, de NEO QLED 55QN95A. De komst van deze tv bracht helaas geen geluk voor wat betreft de prestaties van het Nederlandse elftal, maar zijn de kwaliteiten van de NEO QLED series goed genoeg om de strijd aan te gaan met de OLED-schermen van LG?
lees verder>>

EDITORS' CHOICE