Artikelen van Ivo van den BroekBeurs Domotica & Slim Wonen: Groot succes!

Gepubliceerd op 7 januari 2015
Auteur: Ivo van den Broek
SlimWonen_1.jpgEen recordaantal bezoekers wist dit jaar hun weg te vinden naar de negende editie van de Beurs Domotica & Slim Wonen op 19 en 20 november. Het gevarieerde programma met workshops, symposia en vele interessante en inspirerende lezingen maakten de beurs ook dit jaar weer tot een groot succes!  
lees verder>>

Marmitek IR Control 10 XTRA: Een prima oplossing!

Gepubliceerd op 19 oktober 2014
Auteur: Ivo van den Broek
Marmitek_1.jpgMarmitek levert betaalbare consumenten elektronica op het gebied van Home Entertainment en Home Automation, gericht op verbetering van comfort, ontspanning en veiligheid door middel van slimme innovaties voor in en om de woning. Met de nieuwste oplossing van Marmitek plaatst u uw AV apparatuur in een kastje of tv meubel. Zelfs als de voorzijde hiervan volledig is gesloten, blijft het bedienen mogelijk. En laat ik dat nu net nodig hebben
lees verder>>

Harman Kardon Nova: Way to go!

Gepubliceerd op 29 september 2014
Auteur: Ivo van den Broek
HK_Nova_1.jpgDe Harman Kardon Nova is een draadloos stereosysteem dat audiostreaming combineert met een strak design. Het is te verbinden met laptops, desktop computers, tablets en andere mobiele apparaten.

lees verder>>

Stewart filmscreens: Specialist in high- end projectieschermen

Gepubliceerd op 27 september 2014
Auteur: Ivo van den Broek
1.jpgEen projectiescherm, wat stelt dat nou voor? Een witte muur of een lap stof, al dan niet gespannen in een frame. Meestal de sluitpost in een projectiesysteem. Dat heeft natuurlijk veel te maken met de markt, waar een rijke variëteit aan schermen al voor relatief weinig geld gefabriceerd wordt. Het benodigde schermmateriaal, wordt per kilometer op de rol aangekocht bij een rubberfabrikant, al dan niet voorzien van een coating en gevat in een behuizing met elektromotor of in een frame van zwart gespoten metaal. Te vaak wordt voorbijgegaan aan het feit dat het scherm in een projectiesysteem net zo belangrijk is als de luidspreker in een hifisysteem. Niemand knoopt een paartje luidsprekers van 199 euro aan een versterker van 5000 euro.

lees verder>>

Review: Definitive Technology Sound Cylinder

Gepubliceerd op 27 augustus 2014
Auteur: Ivo van den Broek
DefTech Technology Sound CylinderHet Amerikaanse Definitive Technology heeft, net als vele andere fabrikanten, tegenwoordig een draagbare Bluetooth luidspreker in haar pakket. Deze Sound Cylinder ziet er niet alleen prachtig uit en speelt erg goed, hij kan eveneens als steun dienen voor je tablet…
lees verder>>

Review: Quantis 3D-SoundSystem LSW-1 voor betere tv-audio

Gepubliceerd op 18 augustus 2014
Auteur: Ivo van den Broek
Quantis ElectronicsZoals we inmiddels eigenlijk allemaal wel weten, is het geluid van de hedendaagse flatscreen televisies niet optimaal. Op zich ook wel logisch, want de luidsprekers passen simpelweg niet meer in het design van de ultradunne kijkbuis. Quantis Electronics is importeur van Humax HDTV-ontvangers en leverancier van Quantis CI+ modules. Deze producten zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit. De vraag van Quantis Electronics was dan ook; kunnen we de consument naast het beste beeld ook het beste geluid bieden? Het antwoord volgens hen: Quantis 3D-SoundSystem LSW-1.
lees verder>>

Review: Samsung W350 avontuurlijke camcorder

Gepubliceerd op 17 augustus 2014
Auteur: Ivo van den Broek
Samsung W350 Video Emotion'De Alpe d’Huez met de fiets bedwingen? Hiken in de Grand Canyon? Snorkelen in de wateren van Curaçao? Deze zomer leg je al jouw mooie avonturen vast met de stof-, water-, en schokbestendige Samsung W350 camcorder.’ Toen ik dit las kwam de volgende gedachte voorbij: dan moet het apparaatje een vakantie met de familie naar het Gardameer in Italië ook wel overleven…
lees verder>>

Music Emotion review Bowers & Wilkins A5 en A7

Gepubliceerd op 16 oktober 2013
Auteur: Ivo van den Broek
Music Emotion ME4-13Bowers en Wilkins heeft weer twee nieuwe loten toegevoegd aan haar New Media pakket. Op het vlak van dockingstations was daar eerst de iconische Zeppelin, gevolgd door de Zeppelin Air waarmee ook direct Airplay in het spel werd geïntroduceerd. Inmiddels alweer een tijdje geleden werden hier in navolging op deze succesvolle producten de A5 en A7 draadloze muzieksystemen aan toegevoegd.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE