Artikelen van fotograaf Jiri BüllerHome Cinema Zoals Het Hoort

Gepubliceerd op 21 juli 2014
Auteur: Max Delissen
Beter beeld en geluidHome Cinema is dé manier om thuis van films te genieten zoals je dat in de bioscoop gewend bent. Maar om het zeer hoge kwaliteitsniveau van echt bioscoopgeluid te evenaren is meer nodig dan een standaard 5.1 setje, een druk op de auto-EQ knop en er dan het beste maar van hopen. 
lees verder>>

1+1=3 Beter Beeld en Geluid

Gepubliceerd op 5 mei 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Beeld en Geluid HifidelityAl bijna tien jaar runnen Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel samen Beter Beeld & Geluid. Hun enthousiasme en liefde voor het vak is in die periode niets verminderd. In 2013 is daar met de komst van Jan Verlegh en een additionele winkel in Zevenbergen nog een extra dimensie aan toegevoegd. Omdat Arthur Venis en Kees Jan Lankhaar van art's Excellence besloten zich uitsluitend nog op internetverkoop te richten en Jan Verlegh besloot de 'stenen' winkel te continueren, werd een achter de schermen jarenlange samenwerking tussen Jan, Garmt en Bjorn officieel gemaakt.
lees verder>>

Hifidelity XS 56 - Beter Beeld & Geluid

Gepubliceerd op 27 februari 2014
Auteur: Redactie HiFi.nl
Beeld en Geluid HifidelityAl bijna tien jaar runnen Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel samen Beter Beeld & Geluid. En hun enthousiasme en liefde voor het vak is in die periode niets verminderd. In 2013 is daar met de komst van Jan Verlegh en een additionele winkel in Zevenbergen nog een extra dimensie aan toegevoegd.
lees verder>>

Kyteman & Kytopia: What’s next?

Gepubliceerd op 13 oktober 2013
Auteur: Jochem Geerdink
KytemanMet het naar hem vernoemde HipHop Orchestra zette Kyteman zichzelf in 2009 vol op de kaart. Maar dat de als Colin Benders geboren Utrechter meer in zijn mars heeft, bleek in de jaren die volgden. Hij stichtte niet alleen de creatieve broedplaats Kytopia, de 26-jarige trompettist groeide daar uit tot leider van een immens orkest. Maar what's next?
lees verder>>

X-fi 2013 op 14 en 15 september

Gepubliceerd op 25 mei 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
X-fi 2012 verslagHet mag weer op de agenda: de vierde X-fi High End Audioshow. De organisatie laat weten het high end-weekend komende zomer op zaterdag 14 en zondag 15 september te organiseren. Voor details kun je uiteraard weer terecht op de Special Page HiFi.nl/X-fi.
lees verder>>

Omera Vlaardingen - Hifi voor alle generaties

Gepubliceerd op 18 april 2013
Auteur: Marco Mulders
Omera VlaardingenJe moet het maar kunnen: in crisistijd een net opgestart bedrijf laten doorgroeien. Aan Ruud Moerman (33) was die uitdaging wel besteed. Eind 2011 opende hij in Vlaardingen de deuren van Omera, een winkel voor hifi en streaming media. "Ik heb de tijd van mijn leven."
lees verder>>

Weekendtip: Café Engels Show 2013

Gepubliceerd op 22 maart 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
Cafe Engels 2011De Café Engels Show is terug en wordt in 2013 gepresenteerd door Sense of Music. De nieuwste editie heeft als thema ‘Analogue Extrema’ meegekregen. Tijdens het evenement op 23 en 24 maart zijn liefst veertien verschillende analoge opstellingen te bewonderen van vooraanstaande fabrikanten en importeurs die zich bezighouden met analoge weergave. Daarnaast heeft Sense of Music een bijzondere actie voor liefhebbers van analoog.
lees verder>>

Muzikale ontdekkingsreis met Leo Blokhuis en Dynaudio

Gepubliceerd op 28 november 2012
Auteur: Redactie HiFi.nl
Leo Blokhuis - 261110Foto: Jiri Buller/HiFi.nlNationale popprofessor Leo Blokhuis gaat de komende maanden op tour langs speciaalzaken verspreid door het hele land om liefhebbers van goed geluid mee te nemen op zijn muzikale ontdekkingsreis.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE