NIEUWSDynaudio

Muzikale ontdekkingsreis met Leo Blokhuis en Dynaudio

Nationale popprofessor Leo Blokhuis gaat de komende maanden op tour langs speciaalzaken verspreid door het hele land om liefhebbers van goed geluid mee te nemen op zijn muzikale ontdekkingsreis.

In samenwerking met Dynaudio bezoekt Blokhuis vanaf 30 november iedere maand een Dynaudio dealer voor een unieke en bijzondere bijeenkomst.

De popprofessor sluit daarbij zijn Apple aan op het bijzondere Engelse Hifi merk Chord Electronics aangevuld met een set Dynaudio luidsprekers. Ook zal de Eisa Award winnende Xeo 3 en 5 set aangesloten worden op de Apple. Deze wireless high end set is bij uitstek een mooie match voor bij de Apple.

Tijdens de avond zal ook de Eisa Award winnende Xeo 3 set worden ingezet door popprofessor Blokhuis.

Vanaf 20.00 krijgen belangstellenden eerst uitleg over de winkel waar zij te gast zijn en de gebruikte apparatuur. Vervolgens is het woord aan de muziekexpert, die zijn gehoor meeneemt op zijn reis door de muziekgeschiedenis. De eerste muzikale ontdekkingsreis is op vrijdag 30 november onder auspici├źn van Botman Sound & Vision in Hoorn.

Omdat in de winkels niet altijd evenveel ruimte is, wordt mogelijk uitgeweken naar een alternatieve locatie. Houd HiFi.nl goed in de gaten voor meer nieuws over deze evenementen. Vanzelfsprekend zijn wij bij de eerste bijeenkomst op vrijdag 30 november aanstaande aanwezig om verslag te doen.

MERK

EDITORS' CHOICE